dimecres, 30 de novembre del 2011

Servei públic


Una tarda amb en Pere Llufa ha estat suficient
perquè la figa li supuri pur intel·lecte.

A aquestes alçades del blog la majoria de lectores ja s’hauran adonat que la meva intel·ligència és tan descomunal com la meva voracitat sexual. Les menys acomplexades, a més, han pogut comprovar les dues coses. Alguna hi ha, fins i tot, que encara no pot seure sense posar una coixí inflable a la cadira.

Doncs bé, després de la polla d’articles, crec que ha arribat l’hora de donar-li un sentit a tot això i de fer valdre un dels principis que sempre ha regit aquesta iniciativa literària: el servei públic.

Sí, benvolguts deficients amics, perquè Aneu a cagar sempre ha estat més —molt més— que un simple blog on deixar-hi les cagarades de rigor que han il·luminat les vostres palles. Aneu a cagar és la ONG que alimenta la vostra mediocritat intel·lectual, que il·lustra la vostra ignorància no sempre conscient i que connecta les sinàpsis primàries del vostre cervell ni que sigui durant l’estona que llegiu un dels meus articles, ni que sigui per permetre-us tirar muntanya amunt el moc de l’estupidesa que us penja perpètuament del nas. I tot això, de franc.

És per això que avui salto a la palestra amb una iniciativa sense precendents. En un gest de generositat que m’honora i pel qual hauríeu d’estar fent cua sota la meta taula, amb les dents netes i les genolleres posades, per menjar-me el ratolí, Aneu a cagar inaugura avui els...
...articles per encàrrec.

Perquè tot i el despreci amarg que sento per vosaltres, la meva educació de tradició jesuïtica no em permet abandonar-vos a la vostra infeliç i nècia sort. A partir d’avui, Aneu a cagar seran els rems que us permetran bellugar la barca de la idiotesa en la que esteu varats en l’oceà de l’estultícia.

És per això que us convido, us repto, a proposar-me els temes sobre els que voleu que la meva erudició infinita us il·lumini. En Pere Llufa, com un avançat tertulià de les ones hertzianes, us promet donar-vos no només reposta, sinó també tot el seu saber.

Edavant, sense por. Us espero.

14 comentaris:

  1. La catalana mitja

    Menjar la qullonada

    Els pets vaginals

    ResponElimina
  2. Servei públic a canvi de servei púbic, mossènyer? Hàbil com sempre.
    Què tal una reflexió sobre "els bloggers que no permeten comentaris"? Jo m'afegiria a votar per un de pets vaginals, que diu la tal Teresa, però posats a suggerir...

    ResponElimina
  3. PETS VAGINAAAAALS!

    PETS VAGINAAAAALS!

    ResponElimina
  4. I un sobre la gent que es sobrevalora a si mateixa? Sí, aquells que es creuen que són déu: prepotents, altius i narcisistes.
    Si es veiessin amb ulls d'altris...

    ResponElimina
  5. Qualsevol diria que us sobra el temps, mestre.

    O potser ho feu perquè els mediocres que no s'aventuren a fer el seu propi blog-de-merda puguin sentir-se falsament realitzats? Si és que sou d'un altruïsta que em cago a les calces.

    ResponElimina
  6. Proposo: gent cruel, psicòpates en potència, frustrats de merda que gaudeixen fent mal i ferint als altres. Altres, que no tenen collons de tornar-s'hi i fel-s'hi una cara nova perquè van néixer covardiques-

    ResponElimina
  7. Em sembla que guanyarà Pets Vaginals.

    ResponElimina
  8. El darrer anònim parla clarament dels inside jokes...

    ResponElimina
  9. Anònim 1 de desembre de 2011 20:16, us veig nerviós? Tot bé?

    Em treu a ballar?

    ResponElimina
  10. Ah, vostès ballen?
    pensava que l'amo i senyor d'aquest blog només gaudia amb mamades... quanta ignorància, prego em disculpin.
    I amb quina música ballen, quelcom romanticot?

    ResponElimina
  11. És tant lloable la seva generositat que ara mateix el vaig a recomanar pels infumables Premis CAT.
    Després no es queixi, Llufa.

    ResponElimina
  12. Ja que parlen de balls.. els balls de saló.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails