dijous, 1 de juliol del 2010

Dia de la teta: La mamella catalana

La teta catalana, un exemple de generositat

De mamelles n’hi ha de molts tipus: grans, petites, dures, tobes, flàcides, terses, suaus, aspres. Amb el mugró gran com un ou ferrat, o petit com un botó, relaxat o de punta.

Però si n’hi ha alguna que destaca pel seu caràcter acollidor, amable i generós és la teta catalana.

Prou ho saben els espanyols que des de fa més de 300 anys s’hi han estat alletant, que l’han espremut per treure-li tota la llet possible.

La teta catalana, la dida d’Espanya, que ha alletat a milions d’espanyols, sense repòs, incansable, inesgotable, generació rere generació.

Però la teta catalana està cansada. Ja no és aquella teta jove, innocent, jovial, sempre oberta a què tothom s’hi amorrés, sempre a punt per acollir qualsevol boca assedegada de nutrients.

Finalment la teta catalana s’ha vist el cul i no està disposada a continuar sent la font d’aliment d’aquells que durant tant de temps l’han maltractada, l’han insultada i l’han vexada.

Ara ja té molt clar que no vol que cap veí continuï aprofitant-se de l’esforç que li suposa haver de tenir el pit a punt cada dia, ple a vessar, perquè tothom qui vulgui s’hi amorri a plaer, sense donar-li ni tant sols les gràcies.

Per això, la teta catalana s’ha alçat, amb els mugrons enlaire, desafiant el cel, per cridar ben fort:

Adéu Espanya! Aneu a mamar-la a un altre lloc.

31 comentaris:

  1. Sr. Llufa,

    ara la qüestió serà esbrinar si la teta catalana ha quedat flàccida, o si encara té una bona turgència.
    I esbrinar i saber assenyalar a tots els que l'han mamada, siguin del regne del costat, o siguin socis del Palau de la Música.

    ResponElimina
  2. Ah, la teta catalana... dolça i formosa...n'he mamat els darrers anys, i encara la mamo ara, des de la distància. La trobaré a faltar quan se m'acabi la moma, i comenci a mamar de la mamella de l'oncle Sam... Quantes "M" per famor !

    ResponElimina
  3. Aquí ha estat bé senyor Pere, molt bé. Les metàfores si són amb símbols eròtics, millor que millor.

    ResponElimina
  4. Visca la teta catalana i visca els catalans que la llepen amb amor!

    I si està flàccida li fotem una pròtesi de les de qualitat, però sense passar-nos de mida, que encara vindrà algun aprofitat a veure si pot "pillar cacho" i tornarem a estar a les mateixes.

    Salvem la nostra teta!

    ResponElimina
  5. Veig que inclou vostè la meua terra. Malauradament nosaltres estem molt lluny de ser una teta i ens assemblem més... a un cul, amb aquesta gent que ens governa a colp de Formules 1 i de Ameriques Cups... Però el cul de una puta vella...

    ResponElimina
  6. Ja gairebé no reconec la teta catalana de tantes mamoplasties mal fetes que ha patit

    ResponElimina
  7. Una entrada molt bona: humor, ràbia i intel·ligència (i amb més raó que un sant). Així siga.
    Salut i Terra

    ResponElimina
  8. M'ha agradat molt l'escrit, el felicito!

    ResponElimina
  9. Mentre la teta ragi, no deixaran mai de xuclar-la. És humuliant la nostra situació. I encara hi ha qui s'estranya quan afirmo: NO SÓC ESPANYOLA COLLONS...com puc ser espanyola si no se parlar el castellà..."perdona, eres de aquí? para ir a la playa?" "Sorry, i don't speack spanish, I'm catalana de l'Empordà! si te gust bé i si no te gust te fotes"

    ResponElimina
  10. La teta catalana és la "mameta" (o "meta" de tota la vida). La que hagi estat amb un bon pagès sabrà de què parlo...

    ResponElimina
  11. M'agrada l'imatge, i el text, ben escrit, segur !

    Noa Literal, saps qu'és veritable aixo, i saps qu'he passat per a un mal educat moltes vegades parlant Català a persones que van respondre'm en Castellà.

    Ho sento, no parlo castellà, vaig anar a l'escola en frança, i vaig estudiar maths i anglès, però, jo sé dir "Setze jutges d'un jutjat mengen fetge d'un penjat", i
    "Ah oui, et va te pendre aussi".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs a França passa tres quarts del mateix! Al Rosselló,parles en català i et responen en francès,ho fas en francès i contesten en català. Malgrat que no han mamat tant de la Mamella Catalana però deu n'hi do! "Honni soit qui mal y pense". Joan M.B.

      Elimina
  12. Molt bona reflexió i amb molt bon símil. La teta catalana fa trempera però si veig que s'hi amorra un homenet amb bigoti mal afaitat i paràlisi labial superior (i tots els seus amics enclenxats i engominats) m'agafa un gatillasso que per recuperar-me he de pujar al Pedraforca i fotre un crit de guerra: ""INDEPENDÈNCIA !!""

    ResponElimina
  13. Aquest en Patxaran ara m'ha fet agafar ganes de fer el Pedraforca, treure'm la roba mentre faig aquest crit de guerra amb el mamellam a l'aire, tu.

    (Perdonin però és que fa massa calor, avui)

    ResponElimina
  14. La que està acollonida ara és la teta europea. Només pensar que haurà d'alletar tot el que ha estat fent la teta catalana aquest temps, ja s'espanta.

    ResponElimina
  15. És a dir que amb la nostra llet s'estan pagant els implants de silicona les putetes espanyoles per semblar el que no són ni seran mai?

    ResponElimina
  16. Doncs caldrà deixar de dir allò de "qui no plora no mama", no sigui pas cas que encara es creguin amb dret a reclamar havent-se'ls rebel·lat la teta. Que molt dir dels catalans, però n'hi ha que de plorar en saben una estona llarga.

    ResponElimina
  17. Hi ha pitreres que em tenen el cor robat.

    ResponElimina
  18. PENSEU QUÈ DESPRÈS DE L'OCUPACIÓ DE BARCELONA I DEL SOTMETIMENT A CATALUNYA A LES LLEIS DE "CASTELLA" PELS CATALANS ANAR A CAGAR A LA COMUNA LI DEIEN ANAR A CAL FELIP ( 5É S'ENTEN )ARA HAVIAT PODREM TORNAR A DIR EL MATEIX, AMB RAÓ, I TAMBÉ LI PODREM DIR......A CAL TC (TRIB. CONSTIT.)

    ResponElimina
  19. I TAMBÉ A CAL PP, A CAL PSOE,......ADMETEM SUBGERIMENTS.........QUE PER CAGAR-SE AMB AQUESTS NO COSTA, DE MOMENT, DINERS......EXCEPTE SI L'HEREU POSA "CAGADORES" PER A TURISTES I ELS HI FA PAGAR.....( NO DONEM IDEES AL BATLLE QUE AQUEST ÉS UN VAMPIR PEL QUE FA ALS NOSTRES DINERS )

    ResponElimina
  20. ja m'explicareu com es fa per a que aquesta mamella sigui independent si te uns xupadors que son uns mamons la majoria i s'aferren al mugró com sangoneres.

    ResponElimina
  21. En català és més correcte dir-ne metes que tetes, doncs deixem el mot teta com a col·loquial de dida o mainadera.

    ResponElimina
  22. SI ETS ESPANYOL DE MERDA FICAT A DINS I TIBA LA CADENA. VISCA CATALUNYA LLIURE I NETA TOTS ELS EXPAÑOLOS A LA MERDA. QUAN JA SIGUEU FANG DE DEPURADORA ABONAREM LA NOSTRE TERRA

    ResponElimina
  23. No vaig fer referència al teu post perquè no en tenia coneixement que ho tinguessis publicat en aquest bloc. Jo concretament vaig rebre aquest escrit, amb la foto corresponent, via correu electrònic i per això se'm va ocórrer fer-ne un post al meu bloc.

    ResponElimina
  24. Cap problema. Agraït per la difusió.

    Al capdavall jo sóc un creative commons dels collons.

    ResponElimina
  25. Jo la vaig penjar tal com em va arribar per correu, en word i sense firma. Si hagués estat jo el difusor, hauria deixat el nom i la URL.

    Rectifico doncs el meu bloc.

    Salutacions

    ResponElimina
  26. Ho acabo de rebre per correu-e. Molt bo !

    Ara mateix ho penjo en algun fòrum (Fent citació de l'origen, naturalment)

    ResponElimina
  27. Me agrada que si le plante cara el Nacionalista español, sobre todo el quitarle la TETA QUE TIENE EN CATALUNYA, EL QUE QUIERA PECES QUE SE MOJE EL CULO, pp, ciu, Y LOS SATELITES DEL pp, FUERA DE cATALUNYA, YA.

    ResponElimina
  28. Comparto cuasi todo, sobre todo el derecho de los pueblos ha decidir su futuro, y que los Nacionalistas sobre todo los mas malos han sido los ESPOLISTAS, EL QUE QUIERA MAMAR QUE SE BAYA A OTRA PARTE QUE LOS cATALANES Y LOS RECIDENTES EN cATALUNYA NO SE LO PERMITIREMOS.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails