dilluns, 8 de juny del 2009

Fer-se un estirat japonès té premi


Fer-se un estirat japonès té premi

Benvolgudes amigues,

després de la gran oferta del bukkake de iogurt el meu centre d'estètica preferit torna a la càrrega amb una nova promoció que us deixarà els pèls depilats de punta.

Sí amigues meves, si us feu un estirat japonès us regalen unes planxes. Però ull, observeu atentament les dues condicions necessàries per poder optar a aquest premi:

1. Japonès: Ha de ser necessàriament japonès, no coreà, no xinès. Cal anar molt en compte perquè confondre'ls és molt fàcil. Els tres fan cara d'estar-se adormint i possiblement ho estiguin fent.

2. Estirat: Sí noies, cal que el japonès sigui un estirat. Convé puntualitzar-ho bé. Estirat no és antipàtic, no és associal, no és tampoc arrogant... estirat.

Ara bé, si després de veure la dificultat que suposa optar a aquesta oferta encara teniu ganes de provar sort, us deixo aquí una advertència important: si heu vist alguna pel·lícula porno japonesa sabreu que els nipons tenen la cigala feta de peces de Lego, i això, crec jo, ha de fer un mal que t'hi cagues, per molt lubrificant que utilitzeu.

Com va dir el general McArthur, «a la merda amb els japonesos».


«Sort que jo també el tinc a quadrets»

10 comentaris:

  1. Vol més indignació, senyor Pere Llufa? Entri i pregunti els preus de l'estirat japonès...

    ResponElimina
  2. això això... que per menys de 80 euros no aconseguirà cap estirat ni japonés ni ucranià.

    Jo, que sé de que parla l'anunci perquè m'agraden aquest tipus de frivolitats (un estirat japonés és un allisat termal que et manté el cabell llisos durant uns 6 mesos). M'entren seriosos dubtes sobre l'efectivitat del tractament. Perquè et regalen la planxa, si teoricament ja t'el deixaran llis?


    Reflexioneu sobre aquesta paradoxa... els japonesos estirats d'aquesta gent no son de fiar...

    ResponElimina
  3. Valero Sanmartí: Jo volia entrar per veure si l'estirat japonès havia de ser necessàriament de la Segona Guerra Mundial, per la bandera...

    Kashna: Ah, així que fer-se un estirat japonès és una qüestió estètica? Collons, hauré de fer-me mirar la meva ment perversa per algun especialista.

    Ja ho deia en Makinavaja: «En un mundo sin ética sólo nos queda la estética».

    ResponElimina
  4. Això te alguna cosa a veure amb las perruqueries xinesas amb final feliç?

    ResponElimina
  5. Com que no havia sentit a parlar mai del estirat japonès, he buscat per internet i atenció, és veu que n’hi ha un altre de molt millor : l’estirat japonés paimore ! Res, que ha de tenir algun avant passat italià...
    No us podeu imaginar la de foros que parlem del tema ! Es impressionant. Com he pogut viure durant tant anys sense saber el que era un estirat japonés ? No m’ho perdonaré mai.....

    ResponElimina
  6. CETINA: És la seva competència, penseu que xinesos i japonesos es porten a matar.

    Baldufa: Efectivament, interessantíssim el món foraire de l'estirat japonès, on he pogut aprendre que tot i que la tenen petita, els japonesos són unes atxes: "Pues yo me lo hice en Mayo y aún me dura. Estoy encantadísima con él. Eso sí, he tenido que renunciar a hacerme mechas."

    ResponElimina
  7. Però l'estirat és de pèl púbic? perquè si és així jo trobo que no hi ha res més lleig que aquests pubis que semblen gossos de tura.

    ResponElimina
  8. Jo no vull fer un off-topic però el faré.
    Els putos japonesos sí que saben dissenyar banderes, hòstia. A lo manga, amb rajos i sols i coses guapes.
    Aquí Europa, una puta merda. Tot franjes de colorets. I els subnormals d'Espanya, van i repeteixen colors... oh, wait!
    Bé, encara rai que a Catalunya hi ha la opció de l'Estelada, que és més colorida i té una estrella damunt uns rajos.
    Motiu més per voler la independència.

    ResponElimina
  9. Modgi: A l'estirat de pèl púbic, segons com se li diu faldilla.

    Pare: A més, els espanyols són incapaços de fer les tres barres de la mateixa mida i d'un dels colors en diuen "gualda", que sembla més aviat el nom d'una guarrilla sudamericana 2.0.

    ResponElimina
  10. jo volia fer-me un estirat d'aquestos però vist el que tenia que fer per ací no pagava la pena... Encara es queixarà del centre d'estètica que té, allò que va dir l'altra volta amb iogurt ben a gust que m'ho feia ara...

    (per cert, tinc nou emplaçament, he tancat el blog d'abans)

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails