dimarts, 22 de novembre del 2011

Visca les Marianes!

Una jove de Nuevas Generaciones
reflexionant sobre la victòria d'en Mariano

Estic convençut que a molts de vosaltres la victòria d’en Mariano us ha deixat un mal gust de boca. És normal. A ningú no li agrada que li facin menjar una cigala després d'haver-lo percutit per darrera.

Però a mi, amics meus, el triomf del senyor dels hilillos de plastelina m’ha alegrat el dia.

Per entendre la meva eufòria hem de tenir clar que per al nostre país és ben bé igual que governi un socialista que un peperu, ambdós són la mateixa merda. Però com a mínim els segons no amaguen les seves intencions, que no deixen de ser les mateixes que les dels primers, però pintades en un altre color.

Doncs, per què aquesta alegria que m’embriaga tot el cos i que m’injecta de sang la titola?

És simple. Les dones del PP estan més bones.

I no només estan més bones, sinó que vesteixen millor.

Aquesta és la diferència fonamental entre la dreta i l’esquerra espanyola.

I és que amics meus, coincidireu amb mi que res té a veure una Arantza Quiroga amb una Leire Pajín, o una Cayetana Álvarez de Toledo amb una Carmen Chacón, o una Soraya Sáenz de Santamaría amb una María Teresa Fernández de la Vega. O fins i tot una María Dolores de Cospedal amb una Magdalena Álvarez.

El PP significa el retorn a les faldilles, a les sabates de talons, als trajus-jaqueta (i no sabeu com em posen les dones amb faldilles i talons!); el PP és la feminització de la política davant d’aquesta incomprensible dèria que han tingut sempre les esquerres de masculinitzar la bellesa femenina a cops de pantalons i anoracs gruixuts.

És el retorn a les cares de vici i a les mirades perverses, als pensaments bruts, als plaers prohibits, als pecats carnals ocults i les actituds porques. Perquè totes les polítiques peperes sense excepció fan cara de gaudir jugant amb cuirs, vibradors i manilles i de posar-se de quatre grapes al primer toc, tot bavejant a l’espera que una grossa cigala els rebenti la xona.

Només cal veure la cara de xupapolles que fan la majoria, per tenir clar que traspuen una perversió viciosa, i que esperen el final dels mítings per calçar-se als primer borjamari que se'ls posi a tret, sota la tarima del pavelló d'esports. Això sinó s'han masturbat abans sota la taula de la roda de premsa.

I per acabar, siguem francs (que francos ja ho són ells) sempre provocarà un punt més de plaer encular a una del PP que a una del PSOE. Digueu-me romàntic.

L’única nota trista de tot plegat és que la Montserrat Nebrera plegués del partit abans de la victòria definitiva. Perquè sens dubte, mai no hi haurien hagut tantes palles davant la tele en la presa de possessió d’una ministra.

melafo 1: Arantza Quiroga

Melesfo de dos en dos: Cospedal i Saenz de Santamaria

Melafo 4: La Cayetana abans d'agenollar-se

Melafo 5: La jove promesa toledana,
Marta Valdenebro
Avui per esmorzar ja se n'ha menjat dues

10 comentaris:

  1. Senyor Llufa,
    he de dir que he rigut una bona estona quan llegia aquestes linies! La veritat és que potser feia temps que no reia tant amb un dels seus articles! Realment aquest nou enfocament dels fets canvia una mica el que un pugui pensar quan veu tot aquest esplet de peperos (especialment peperes), i ja us dic que des de Mallorca on el PP se'n du el 49'5% del total o ens ho prenem a catxondeo o això es converteix en una depressió total i absoluta. Salut!

    ResponElimina
  2. No si al final encara serà genial que hagin guanyat. Coincideixo en que els trajus-jaqueta i les faldilles. Sempre és més fàcil d'encular-les que no les esquerranoses amb tantes capes de roba

    ResponElimina
  3. I que em dieu del morbo dels morritos voluptuosos ¡ de l'Esperanza Aguirre? M'he fet torero per ella.

    ResponElimina
  4. El felicito. Teniu una mirada molt fina. Sou un gran observador.

    ResponElimina
  5. Teniu tota la raó. No sé quina d'elles és més putilla... la última potser, fa cara de tenir gana dia i nit.
    Escolti, i les de CIU li posen també? Jo crec que, com a catalanes democristianes amb seny, deuen tenir més desitjos reprimits encara. De fet, segur que per entrar a CIU han hagut de passar primer pel quarto fosc amb el Duran; i vestides de col·legiales, es clar.

    ResponElimina
  6. Refreni's Llufa, refreni's,... per l'amort de déu.
    Dosifiqui's per què en sembla que aquest govern viagra durarà desafortunadament força temps.

    ResponElimina
  7. Ho reconec: la Cospedal em posa!

    Txisky

    ResponElimina
  8. Estic completament d'acord amb el Mike. M'ha alegrat el dia i fins i tot m'han donat ganes de invair Polònia.

    ResponElimina
  9. I a la Camacho també selafo?

    aaggg puajsss

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails