divendres, 2 d’abril del 2010

«T'agrada, gossa?»

Aquí ho tenen clar
Hi ha dues coses que per sobre de tot odio de la feina:

1. El comercial simpàtic
Que vingui el comercial de torn (traje, camisa blau cel, cabell engominat endarrera. somriure d'orella a orella) i que segui a una de les cantonades de la taula.

No és un seure complet, té mitja galta fora de la taula, un peu arrepenjat a terra i normalment té una de les mans ocupades amb una tassa de cafè, un bolígraf (Montblanc) o una agenda que fa temps que hauria de ser electrònica.

No vol res en especial, donar conversa o, si ets dona i estàs mínimament bona (això moltes vegades vegades vol dir tenir simplement un bon parell de mamelles), flirtejar una estona.

No has d’anar a buscar clients, fill de puta? No has d’anar a guanyar-te la teva miserable comissió? No has de portar l’Audi a passar la ITV?


2. L’alè a l’orella

Acostuma a ser un superior. Arriba, es posa darrera teu, s’inclina endavant, es recolza al respatller de la cadira i, amb el cap a l’alçada del teu (i a 5 cm de la teva orella), observa la pantalla del teu ordinador.

Habitualment sol acompanyar aquesta acció de frases com: «Com va?», «Què estàs fent?», «No et fa res que miri, oi?», «Mmmmmmmm...»

O la més odiosa: «Amb què estàs?». O la més molesta: simplement el silenci.

No em costa imaginar-lo en la mateixa posició, sense cadira pel mig, enganxat a la seva dona o a qualsevol puteta, i mentre manxa desenfrenadament, dient-li a cau d’orella: «què... T’agrada, gossa?».

5 comentaris:

  1. Aaaai, els comercials... Gomina, vestit de TZ Fabricantes, fumant Marlboro o Winston sense parar, dines pantagruèliques, puticlubs, cocaïna... un ataquet al cor als 45... Com no prendre'ls carinyo...?

    ResponElimina
  2. Doncs segurament a qui menys li posi l'alè a l'orella sigui a la seva dona.

    ResponElimina
  3. Algú hauria d'avisar als de Terrassa, que ja fa dies que el rètol corre per internet :-D

    El comercial simpàtic té mitja galta fora de la taula i el peu a terra perquè té por que algú el tiri de cul aixecant la taula de cop.

    I el "superior" (solen ser superiors només a la nòmina), quan és justament al darrera, caldria fotre un gest sec que li fotéssis un trau al front amb el cap.

    Òstia, avui m'he aixecat guerrera... ja ja ja.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails