dissabte, 23 de gener del 2010

Posar-se les piles


«Com ara no posi les piles bé, el proper cop les posarà un altre»

El comandament de la televisió ja no canvia els canals, el walkman arrossega les cintes, el ratolí inalàmbric ja no mou el cursor, la joguina de la germaneta gran ja no vibra...

Les piles s'han acabat.

A priori, l’operació és senzilla. Obrim el compartiment de les piles i procedim a canviar-les per unes de noves.

Però arriba el drama. Qui va prendre la decisió d’alternar-ne la posició? Una cap amunt, l’altra cap avall, una cap amunt, l’altra cap avall... És igual si són dues com si en són setze, la seqüencia sempre és la mateixa.

Tan difícil era posar-les totes iguals? O totes cap amunt o totes cap avall?

Jo us diré qui en va ser el responsable: el mateix fill de puta que va decidir que els signes + i - gravats en el plàstic de l'aparell només poguessin ser perceptibles per gent amb la visió d’un falcó.

12 comentaris:

  1. Així m'agrada, rondinant de bon matí. Em solidaritzo amb vostè i em cago en el fill de puta dels signes + i - la família del qual està sovint als meus pensaments.

    ResponElimina
  2. Té vostè tota la raó. Fiildeputisme total

    Això sí, li donaré un consell. Renove maquinites. Té vostè un walkman. Suposa per això, que tindrà també un vídeo Betamax, una consola Atari...i el que no m'explico és com accedeix a internet des del seu Spectrum de 48k

    ResponElimina
  3. Homeeee tan complicat no és!

    I supose que depen de si volem que les bateries es connectin en sèrie o en paral·lel.

    ResponElimina
  4. I el pitjor, quant t'en falta una. No se a vosté peró jo dec tenir a casa un follet cabró que amaga les piles perquè sempre acava faltant una i em veig obligada a fer invents amb les piles esgotades. ..

    ResponElimina
  5. Mirin, la putada de tot això és quan el "mandu" cau al terra, s'obre la tapa i les piles desapareixen. I a servidora això li passa en moltes ocasions. Això sí, quan trobin la pila que els hi faltava també trobaràn un llapis petit, un paper de xiclet, un escuradents i pols.

    Vagin amb Déu.

    ResponElimina
  6. Amèn. Al filldeputa aquest li haurien de buidar els ulls. Això com a mínim.

    ResponElimina
  7. I jo em pregunto... perquè no foten una pila més gran i punt? per què la necessitat de 4 piles? un pilón i a córrer joder! i ja posats que sigui esfèric i que no tingui +/-

    ResponElimina
  8. Ves que al final no sigui un problema de gradúació d'ulleres!

    ResponElimina
  9. Òstia! Això sí que és estar de merda fins a la cintura!

    ResponElimina
  10. Ep, veig que ningú ha parat atenció en el fet que les piles sempre acaben en posició de 69, com a mínim han de treballar amb alguna alegria XDDD

    ResponElimina
  11. i qui cojons va dir que era necesari un destornillador pla y un de estrella. El mon esta plagat de fills de puta que tenen una unica funcio, tacar-nos els cojons.

    ResponElimina
  12. sal i sucre: Valent fill de puta aquest dels signes. Es deu descollonar de riure cada cop que veu algú amorrat al compartiment de les piles intentant veure’ls.

    Remitjó: Us equivoqueu en una cosa, el vídeo és 2000. Per cert, ja ha sortit l’Spectrum 48? òstres, a veure si renovo material que començo a estar cansat del de 16 i de les tecles de goma.

    Josep: Vos rai que sou de ciències.

    En sèrie? en paral·lel? Em sembla que m’haureu de fer un gràfic.

    Srta. Tiquismiquis: Quina gran veritat. Sempre en falta una.

    mare-de-deu: Sí, al que va inventar el sistema de fixació de la tapa del «mandú» també l’haurien de crucificar.

    Senyor Merdevalista: O empalar-lo directament.

    Dr. Muerte: De nou em demostreu la vostra lucidesa. Però té cap lògica la ciència? i la indústria? Segur que ningú no hi ha pensat encara amb això. Patenteu la idea, ràpid!

    CETINA: No, no. Això és una veritat empírica.

    Sergi: Crec que abans li apliquen una lavativa.

    surfzone: Aquest podria ser un raonament lògic al fet que les piles sempre vagin invertides. No racional, però si lògic.

    tito: «Ahí las dao»! i per què mai tens el tornavís que va bé amb el caragol? Jo a casa tinc una caixa amb una dotzena de tornavisos plans i una dotzena d’estrella. Doncs sempre m’acabo trobant el vis que no correspon a cap d’ells.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails