diumenge, 10 de gener del 2010

La bona gent d’Iniciativa


Sellarim, un dels lacais de Satan.

No sóc donat a parlar de política en aquest blog. Més que res perquè em considero un dels tants desafectes que hi ha en aquest país. Una desafecció que no arrenca de la corrupció ni de la denunciada ineptitud de la classe política catalana, sinó que va néixer el mateix dia que Obama era elegit president dels Estats Units d’Amèrica. No, no m'interpreteu malament, no és racisme; simplement és pensar que l’elecció d’un negre com a president del món pot representar l’avantsala de l’elecció d’un hispà. Penseu-hi: reggeton. A escala internacional.

Però bé. Parlaré de política. I ho faré en uns moments en què part de l’odisfera catalana demana una certa autocrítica (i, fins i tot, algunes concessions al positivisme) per, agafeu-vos fort, defensar Iniciativa.

Hem de reconèixer que Iniciativa per Catalunya és, ha estat i serà un dels blancs principals de l’ira odisfèrica. I no és que no s’ho mereixin. Personalment, un votant d’iniciativa em mereix menys confiança que el fill d’un matrimoni franco-argentí.

Però no podem obviar que la nostra crítica és moltes vegades injusta. Per què? us estareu preguntant. Us donaré una pista:

ICV-EUiA

Efectivament, ens hem oblidat d’Esquerra Unida i Alternativa, el veritable dimoni del matrimoni ecosocialista.

Mentres Iniciativa navega en un permanent estat de happy flowerisme polític, defensant el dret a ser feliç, reivindicant el gust dels tomàquets, la pau al món i altres collonades de Fresita de Gran Hermano, EUiA treballa —de puntetes i sense fer soroll— per construir una societat que faria acollonir en Huxley i n’Orwell.

EUiA és el mal, amics meus. És la cara oculta de la coalició ecosocialista. L’anticrist que se serveix del monyerisme ideològic d’Iniciativa com a màscara per assolir els seus objectius.

Perquè EUiA no ens enviaran a una txeca per córrer a més de 80 km per hora, per contribuir a l’escalfament global del planeta per utilitzar desodorant o per no treure a passejar el gos. No, els seus objectius són més amplis.

Penseu en la Romania de Caesescu.

Durant molt de temps, hem errat l'objectiu. Hem caigut a la trampa d'EUiA.

Encara som a temps d'esmenar-ho.

10 comentaris:

  1. Vol dir que són ells els responsables que els d'ICV tinguin a Clot amb Gabriel i Galán una seu de districte amb la persiana baixada des del mateix dia de la instal·lació del cartell?

    Per dir-ne només una.

    ResponElimina
  2. Creia impossible un títol que unís "bona gent2 amb aquest partit. Però bé, es veu que sempre hi pot haver pitjors, per difícil que sembli.

    ResponElimina
  3. No ho havia vist d'aquesta manera. Em sembla que a partir d'ara els votaré.

    És broma, només voto a les eleccions del barça.

    ResponElimina
  4. Ja tinc el rifle i la Colt carregades. On diu que és el punt de trobada?

    ResponElimina
  5. EUiA tenen tensions internes. El PCC contra el PSUC-Viu, els trotskistes, els de l'esquerraverdalila...

    Si tinguessin majoria absoluta s'hostiarien entre ells. Ser minoria els manté units.

    ResponElimina
  6. D'aquí a pocs anys, els catalans haurem de demanar al metro de Paris dient allò de: Je vienngo de la Catalonia, monsiooor!

    ResponElimina
  7. No hi entenc massa de política. Lo just. Bé, una mica menys. Però Iniciativa per Catalunya no venen a ser com del PP però en joves? o sigui, cabrons i anti-catalans però sense bigoti, no?

    ResponElimina
  8. Sí, però compte amb la jove generació d'ICV. Entre l'Herrera (dictador amb cara de peix bullit) i la Camats (boja amb tics totalitaris), ens faran enyorar el Saura i tota la seva camarilla d'inútils.

    ResponElimina
  9. Bona gent d'iniciativa = oximoron. Són una xacra, ells, els d'EUiA i els de la mare que els va cagar. Són el paradigma de la buidor, la inutilitat, la superficialitat, la mediocritat, el facilisme, l'estupidesa, la desgraciabilitat, el patetisme. la confusió, incultura, gandulisme, aparadorisme, i tots els ismes que se us acudeixin.

    ResponElimina
  10. Senyor Merdevalista: Si van ser els responsables de les txeques, una persiana baixada són minúcies amic meu.

    Albert B. i R.: Ara ho heu dit. L’expressió «bona gent» no és definició, sinó comparació.

    Mike Litoris: Si voleu que es compleixi la profecia maya del 2012, voteu EUiA, és el millor camí cap a la destrucció.

    Dr. Muerte: Quina sort que teniu de viure on viviu amic meu. Com m’agradaria enviar el Miralles i companyia a Texas perquè fessin prosel·litisme del seu comunisme.

    Josep: El problema és que les hòsties que es fotrien també ens esquitxarien a nosaltres. I de valent.

    CETINA: Espero posar-hi remei abans.

    Noa Literal: Exacte senyora Noa, és allò que deia en Pla, que el més semblant a un espanyol de dretes és un espanyol d’esquerres.

    Lo Gené: Totalment d’acord, senyor Gené. Aquests també carden una por que tomba d’esquena.

    Vironer: Si Lenin aixequés el cap els faria afusellar a tots. No ho dubti.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails