dimarts, 13 d’octubre del 2009

Món políticament subnormal


Fumeu i moriu-vos, fills de puta

L’onada de «correctisme polític» que des de fa anys ens envaeix no té aturador. I és que l’estupidesa que impera en aquest corrent moral feixista sembla no tenir límits.

Fa uns dies ens despertàvem amb la notícia que una coneguda cadena comercial (el Corte Inglés) havia vetat la venda del llibre jesús era marica del company blocaire Jair Domínguez, i que l’FNAC s’havia negat a vendre el llibre Cent anys d'estelada. Un segle d’iconografia independentista, perquè «generaria rebuig entre la seva clientela».

Avui llegeixo un article d’un web titulat «The 40 Most Controversial Album Covers Of The 2000s!», que recull les 40 portades de discs que han generat més polèmica durant els darrers 9 anys.

L’estupidesa en el món de la musica ja va entrar en forma d’etiqueta fa uns anys. La famosa «Parental advisory» que adverteix que les cançons poden contenir continguts «inapropiats per a determinades edats». Però es veu que l’onada de puritanisme (perquè encara que ho vulguin barrejar de fals progressisme, no és res més que puritanisme) també afecta les portades.

En el recull de portades censurables jo m’esperava trobar la foto de grup del G20, la foto d’en Berlusconi o la foto de la reunió del consell d’administració dels fabricants de mines antipersona o la foto d’en Joan Carles «El Campechano». Però no, es veu que això no provoca cap mena de conflicte moral entre els integrants del «correctisme polític». Allò que realment ofèn a aquests feixistes són bàsicament paròdies de Jesucrist, mamelles, alguna cigala tova i algún parrús (depilat o no).

Entre les 40 portades que presumiblement suposen un perill per a la humanitat, sorprèn (o no, perquè a aquestes alçades ja no sorprèn res) trobar-se el disc que il·lustra aquest article Whatever People Say I Am, That's What I'm Not dels Arctic Monkeys en el lloc 36. Segons la sanitat escocesa i els grups antitabac d'arreu del món, el cigarret que Chris McClure sosté entre els dits farà morir de càncer de pulmons a tota la població juvenil del món.

Amics d’allò «políticament correcte», aneu a cagar!

PS: Per cert, la número 1 és la innocent imatge d'un avió intentant aterrar a la Casa Blanca, corresponent al disc Paris del grup Sonic Jihad.




Altres portades «polèmiques»











8 comentaris:

  1. El pitjor és que qualsevol collonada aconsegueix publicitat per coses que no tenen res a vore amb el contingut.

    Jo he intentat llegir Els Versicles Satànics de Salman Rushdie i és un rotllo espès a fons.

    ResponElimina
  2. La portada que va ferir realment la meva sensibiltat va ser aquesta:

    http://p8.metroflog.com/pictures/817/76/9/496976817_FCRPRGMFITQKQQW.jpg

    ResponElimina
  3. Jo hagués fet les següents portades:

    Joseph Fritzl enculant Teo
    Michael Jackson enculant Teo
    Joseph Fritzl i Michael Jackson fent un 69

    ResponElimina
  4. Una altra portada:

    En "Juancas" fotent-se a una del servei mentre mama de la petaca. Ai, no, que aleshores tancarien El Jueves.

    ResponElimina
  5. No per res, eh, però vostès que són homes (?) de món, em podrien dir com es crema un lloc web? I si vaig al registre de la propietat, creuen que em diran qui remena les cireres, per exemple, a un lloc anomenat gigwise?

    ResponElimina
  6. Miri si són tocapilotes en aquest país que m'ha tocat viure que abans de que comenci el millor de la tele (The Simpsons i Family Guy) foten una pantalla negra on hi diu que al tanto que el que ve darrera pot ofendre i ferir... i ho foten a la nit quan els nens ja haurien d'estar desats fot hores! No me'n parli del politicorrectisme que em bull la sang... però m'apunto la idea per fer-ne un post... aviat....

    ResponElimina
  7. Escandalitzar als puritans de lo políticament correcte és més fàcil que trobar droga als lavabos de les discoteques. Només calen deu minuts de paint i un jpg de les torres bessones o de Crist.

    Gràcies pel post, amb algunes portades m'he partit bastant el cul. Per cert, la meva aportació:

    http://4.bp.blogspot.com/_7eDg_XOE5Is/SCtJywm32yI/AAAAAAAACug/hnVgGlbDRRc/s400/standstill+vivalaguerra-500.jpg

    ResponElimina
  8. jaja ...molt bo !

    em va dir un que a Nova york cert grup contestatari (posmodern o punki o hardcoric o mandongues similar ) feien servir el look "talibà"

    barba & rapats

    per anar pel carrer i tocar els collons...

    3000 morts

    ¿ho han de tenir molt clar... i moltes ganes de provocar , no creieu ??

    És més , em sembla que es de les provocacions més grosses que he escoltat mai...

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails