divendres, 16 d’octubre del 2009

Musical


«Jo sóc... com us ho diria? molt musical»

Si hi ha un adjectiu que revesteixi d’una capacitat destructiva incommensurable per sobre dels altres, aquest és ‘musical’.

Fixeu-vos-hi: pel·lícula musical, teatre musical, espectacle musical, veu musical, vetllada musical, bar musical...

Així que ja ho sabeu amics, si voleu transformar qualsevol cosa en una puta merda, poseu-hi ‘musical’ al darrere. Els efectes són devastadors.

15 comentaris:

  1. La música és un concepte bastant gay. Com el ball: No hi ha home heterosexual que balli coordinat. Bé, Ortega Cano trenca la norma per ser homosexual i mal ballarí.

    ResponElimina
  2. Exceptuant tres o quatre velles joies de Hollywood (parlem de fa més de mig segle), el cinema musical acostuma a tindre el pitjor del cine i el pitjor de la música.

    Amb el teatre musical que es fa actualment, burdes franquícies del West End i Broadway, encara pitjor. Pitjor, massa sovint busquen famosets (com la Nina d'OT) o es fan en llocs sense l'acústica escaient (el Palau d'Esports o BTM).

    Té vostè raó, un trunyacu molt gran. Molt gran perquè rep subvencions.

    ResponElimina
  3. "Al otro lado de la cama". Res més a afegir

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord. Avui en dia "musical" és sinònim de merda. En els darrers anys en cinema musical només m'he rigut amb "Refeer Madness", que ja de per sí és un catxondeo sobre els efectes de la maria amb zombies inclosos. Als musicals de teatre ja ni hi vaig des que van decidir que una pàmfila d'OT sense veu podia suplir l'Àngels Gonyalons a "Mar i Cel". Fills de puta tots. Ni "Mamma Mia", ni "Fama", ni "Hoy no me puedo levantar", etc. Foten una grima...

    ResponElimina
  5. Em pregunto: quin puto problema tenen els compositors de musicals que sempre s'en van a les tecles més agudes del piano? quina fixació, collons! s'introdueixen al teu cap com els xiulets del gossos i et deixen sord. els musicals són un instrument de control alienígena. i gai. i maricó.

    ResponElimina
  6. realment es un adjectiu de merda. no ho habia pensat mai de la puta vida de forma conscient, pero inconscientment si que es veritat que mai en la meva miserable existencia e entrat a cap tipus de sala on es façi cap mena de merda musical (valga la redundancia). Amb el que mola la musica, i la puta pena que fan els musicals

    ResponElimina
  7. Aviam quan faran un porno musical, doncs.

    ResponElimina
  8. El senyor gerent sempre ha pensat que amb el musicals, passa el mateix que amb la òpera....
    quant la música està ben xula, surt un cabronàs que es fot a cantar allà al mig... la mare que els va cagar, que s'en vagin a casa seva a fotre gàrgares.
    No he vist mai un puto musical. Em foten un repelús que paqué.

    ResponElimina
  9. Musicals? Tant de bo... Ara el que es fa als teatres són concerts amb pretext argumental.

    ResponElimina
  10. Ei t'he trobat buscant una foto del pa amb tomàquet i mira per on, porto una bona estona passejant-me pels teus escrits i no podent deixar de riure... quina mala llet que gastes,no? O d'això se'n diu humor àcid ? ;) Ja m'aniré passant a veure què hi ha de nou! Salut! Cristina

    ResponElimina
  11. Per cert, conec una noia que és clavada al payo de la foto. Us ho juro.

    ResponElimina
  12. Merda musical?
    Ja en n'hi ha, ja
    Pel·lícula musical: Em va agradar molt "Chicago" i "Mouline Rouge"
    No tot és merda. Aquestes dos pel·lícules les trobo boníssimes. Las heu vist?

    ResponElimina
  13. Cristina: Benvinguda a l’odisfera. El nostre humor no és pas àcid, d’àcid en tenim altres coses (depèn que haguem menjat diuen), però no pas el nostre humor. De fet, no fem humor sinó que cultivem una mena d’escriptura que bé podria inscriure’s en el realisme màgic.

    Gaia: Vaig cometre l’error d’entrar al cine a veure ‘Mouline Rouge’ i l’única cosa bona que hi vaig trobar va ser la clapada que em vaig fotre. Per veure vídeoclips i anuncis de Dolce&Gabanna em quedo a casa.

    Quant a ‘Chicago’ crec que, parafrassejant aquell vell i injustament maltractat acudit, el seu nom ja ho diu tot: ‘chi cago’.

    ResponElimina
  14. He estat llegint diversos blocs de l'Odisfera i són molt originals, directes i punyents. I aquest del musical, més que encertat. La majoria són horribles

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails