dimecres, 14 d’octubre del 2009

La castanyada ha mort


Una bona castanya et fotria jo, fill de puta

La globalització és una filla de puta. I els catalans uns cagats mesells que mereixem desaparèixer de la civilització sense deixar rastre.

Només així s’explica que acollim les tradicions foranies com a pròpies a canvi de foragitar les tradicions que ens han forjat com a poble.

I és que m’haureu de disculpar, però encara falten dues setmanes per la Castanyada i ja n’estic fins als collons de les putes carbasses amb cara, els fantasmes, els esquelets i les carotes de Scream que ja comencen a poblar els aparadors de moltíssimes botigues i establiments comercials.

Aquest matí he anat a comprar el pa i una mica de fruita i tan al forn com a la fruiteria m’he vist rodejat d’iconografia ianqui. I mira, no me n’he pogut estar: «Què, aquest any ja no celebrem la Castanyada?».

La mateixa Abacus, una empresa que es defineix com a «compromesa amb el seu entorn», ja fa dies que té un raconet a la secció infantil dedicat al Halloween dels collons, mentres que no té enlloc cap referència a la Castanyada. M'ha quedat ben clar que aquest «entorn» no deu ser català.

Que els follin i que venguin els seus productes als putos ianquis si volen, que a mi no m’hi veuran més.

I com a qualsevol nen se li acudeixi venir a casa disfressat (que l’any passat ja en vaig veure uns quants pel carrer) a preguntar-me allò de «truco o trato» (perquè a més s’ha de dir en castellà) li diré:

Trato, nen, però trato rectal.

32 comentaris:

  1. No ha agafat la indirecta, home. En el fons li estan dient: "ens hem transformat en zombies. Senti's autoritzat a eliminar-nos".

    ResponElimina
  2. Jo cada dia estic més content, perquè sé que queda un dia menys pel 4 de juliol!

    ResponElimina
  3. els d Abacus , pobrets ....els molt cooperativistes...miau...miau...

    ResponElimina
  4. Per cert, per quan arribarà a Catalunya el Dia d'Acció de Gràcies?

    ResponElimina
  5. La culpa és dels erasmus, dels de fora i des que s'hi van. Per fills de puta "lo de fora sempre és més interessant que lo de dins". Com si celebrant la castanyada no poguessis anar pet i traginar-te a la nena aquella que tant fa que li tens ganes, o la madureta aquella de 35 que et posa com un verro. Subnormals.

    ResponElimina
  6. C.E.T.I.N.A., quan el burro de'n Bilbeny reivindiqui que els anglesos són uns xoriços i que ens han robat la tripulació del "Mayflower" perquè en realitat era catalana.

    ResponElimina
  7. Ep, Lo Gené em sento personalment insultat aquí. L'any passat a Xangai, bé que vaig torrar castanyes i uns moniatos liles (és el que hi ha) tot ben regat amb un moscatell. No em vaig atrevir amb els panellets. Això sí, després va tocar anar a fer el gilipolles.

    La culpa no és dels Erasmus o els expatriats. La cualpa és dels gilipolles.

    I si algú és a Londres d'aquí a dues setmanes, a casa magranes, castanyes i boniatos.

    ResponElimina
  8. És com amb el puto Pare Noel. Què té a veure amb Catalunya el gordo barbut aquell? Amb l'Avi del Barça? Va, home, va...!
    Sí senyor, mossèn CusCus, ja ho pot ben dir. Dels gilipolles.

    ResponElimina
  9. demàgogia barata per part meua:
    -" i ara que em enviat a cagar les tradicions nord-americanes (que no deixen de ser tradicións europees), que tal veure la pre-estrena de la sisenà temporada de Lost, que tothom diu que es la ostia...."
    .......llàstima que cert troll no es pasi per ací. o sentó si el meu comentari fa molta ràbia, pero el tenia ací enmig, entre pit i espatlla, i ja se sap, que tot s'ha de treure per algun cantó (per dalt o per abaix, tot acaba sortint).......;)

    ResponElimina
  10. Halloween amb cuscus i rúca (o rúcula, com diuen es mudarnillus), el nou repte.

    ResponElimina
  11. No s'ho guardi, Quitus. Cosa dolenta, fora del ventre.

    ResponElimina
  12. Disculpin, és que el Halloween és una tradició ridícula de merda però la castanyada també. Gràcies.

    ResponElimina
  13. Ah... com espero el puto dia de Jàluin aquí als estats podrits! espero recordar-me d'agafar la càmera per tenir instantànies del procés merdós del dia H. Pel que sembla és el dia en que les estudiantetes es disfressen (més encara si és possible) de pornochachas, sexynfermeres i putes barates en general. Serà un gran dia, segur!

    ResponElimina
  14. La castanyada, quins records.

    Aquella ingesta de castanyes carbonitzades al pati de l'escola mentre la tramuntana bufava i agafàvem la nostra primera pneumònia.

    Que maco.

    I bé, l'única cosa de valor que li veig al Haloween és que es tracta d'un pretext per disfresar-se de zombie.

    Una salutació.

    ResponElimina
  15. Amen al que diu el sr. Markutis. La castanyada és una festa absurda. Les castanyes no agraden a ningú. I tenen cucs sencers. O el que es pitjor, algunes tenen mig cuc.

    ResponElimina
  16. No sé per què en comptes de la merda, no copiem les tradicions bones de iankilàndia, com les pole dancers, el mudwrestling o el sa costum de fotre les ex pujant-les al GuessHerMuff.blogspot.com...

    ResponElimina
  17. És una vergonya! La festa de Tots sants contaminada (i cada cop més) per la cultura anglosaxona. La culpa la té els mitjans de comunicació que ens venen una festa fantàstica i la majoria d'adolescents influenciats per la propaganda que se li dona la celebren cada cop més.

    ResponElimina
  18. http://picasaweb.google.es/lh/photo/2WwJYSzZnSSdDd6cwWEixA?authkey=Gv1sRgCPOr9oWLt9rsFg&feat=directlink

    ResponElimina
  19. Ara l'escolto Pare!!!! Ja falta menys per veure a tot de putes vestides de SuperPutes! Visca!!!

    ResponElimina
  20. Aquests putos ianquis ens acabaran envaint culturalment i militarment!!!

    ResponElimina
  21. Bones,

    Val a dir, que cada cop que algú em parla de la merda del Halloween, del putu "papa noel" i del dia dels putus enamorats, m'agafen ganes de cremar al pobre individu que ha gosat parlar-ne amb mi. Però si vaig a un pla menys visceral, cal tenir clar, de qui es el putu culpable de que les tradicions (penoses o no) del nostre poble, tinguin cada cop menys "sortida".

    La llista de culpables per grau de culpabilitat es:

    1 - El pares de les criatures, bàsicament per que son els primers imbècils que obliden on viuen, i quines son les seves tradicions!! Coi, que ells si que han viscut la castanyada!! Mes li val al meu fill no parlar-me d’aquestes “tradicions” per que el mes fàcil es que li caigui un sac d'osties!! (una cosa que els nens d’avui en dia...demanen a crits!!)

    2 - El segon culpable, no es ningú "físic" a qui poder matar, sinó que es la puta economia, les tradicions Catalanes, tot i ser molt maques, son poc "consumistes", es treu molta mes pasta de Halloween, que de vendre castanyes i moniatos, trist, però cert...

    En quant a la “tradició” del putu "papa noel", encara la entenc menys, resulta que a la gent els hi mola mes la idea de que un fill de puta d'un altre país, entri per la nit d'amagat a casa teva a deixar un regal en un mitjó, que la possibilitat d'atonyinar a un pobre tronc fins la sacietat, a fi de que et "cagui" un regal, i a mes a mes, sense la pressió de que el mossos et portin a la comissaria de les Corts per atonyinar a “algú”

    Ja us dic jo, que entre els anormals del país del costat, i la resta del mon, ens enviaran a prendre pel cul!!

    Salut i peles per tothom.

    ResponElimina
  22. Merdevalista: El què passa és que ja en començo a estar fins a l’ullera de tantes indirectes...

    Modgi: San Fermin?

    Gat Telèpata: Cooperativistes, solidaris, cosmopolites... si no sé perquè m’estranya tot plegat.

    CETINA: Doneu-nos temps.

    Lo Gené: Una dona torrada de moscatell sempre serà més accessible que disfressada de Freddy Kruger. No ho dubteu.

    CusCus: La culpa és dels cosmopolites multicultis, però dels que viatgen també. Jo n’estic fins als collons dels amics que cada vegada que tornen de l’estranger em torturen una bona temporada amb els elogis cap a la gastronomia/cultura etc. d’allà. «has de venir a sopar que hem preparat un Baklava com el que ens vam prendre a Armènia», «a veure castells? però si ve l’Òpera de Pekin a Barcelona!».

    Merdevalista: Aquest és un altre que cal exterminar. Caldria muntar un comando per despenjar-los dels balcons. És més, caldria muntar un comando per despenjar els balcons on els pengen.

    Quitus: Faci faci, sr. Quitus. Al capdavall aquest blog és com una comuna on tothom hi pot deixar la seva merda.

    Josep: No doneu idees, que els amants de l’intercanvi nord-sud ja s’estan escorreguent amb la pensada.

    Markutis: Amb l’embargament comercial americà Cuba es va quedar sense Coca-Cola. Això representà una tragèdia nacional al país del Cuba Libre. Castro va ordenar immediatament buscar una alternativa a la beguda ianqui i d’aquí en va néixer la Tropi-Cola.

    Diu la llegenda que el dia de la seva presentació, Fidel va fer un glop d’aquell nou beuratge i va exclamar: «Esto, esto es una mierda, pero al menos es nuestro».

    Dr. Muerte: Ja teniu preparat el cistellet de caramels per als nens que us truquin a la porta? Conec jo uns caramels que...

    Ararat: Jo tinc records més recents, com aquella ingesta de ratafia acompanyant les castanyes i els panellets...

    sr. Manel: Que les castanyes no agraden a ningú? Espereu-vos a tastar el licor que en feia la meva àvia (si me’n queda cap ampolla).

    The Coach: Amén!

    GAIA: I dels pares, que cedeixen al xantatge emocional i acaben comprant la puta disfressa als nens.

    Pare Bukkàkez: Heu aconseguit trobar una cosa positiva a la festa. Però bé, no seria millor modernitzar la nostra festa i que les castanyeres anessin amb la castanya a l’aire?

    gerardeli: On he de signar perquè ens envaeixin militarment? Abans ianqui que espanyol. I segur que els ianquis li trobaven la vessant comercial a la castanyada i la tornaven a fer renéixer.

    Mata-Espanyols: La culpa és dels catalans en general. Que som uns acomplexats de merda sense remei. Si no hem sabut exportar el pa amb tomàquet que és «lo» millor del món...

    I sí, el cagatió és una experiència alliberadora.

    ResponElimina
  23. Pere Llufa: Company, es cert que som una mica sòmines i que podríem fer molt mes del que hem fet al llarg de la historia. Però no per això s'ha d'exculpar a la xuma de venuts que es fan dir Catalans. Fent un símil d'una frase del senyor Otegi diré "Aquests no son Catalans, sinó Catalanets

    ResponElimina
  24. Oye el dia que te pegues el tiro lo grabas y lo cuelgas en Youtube. Suerte.

    ResponElimina
  25. Benvolgut Anònim,

    només fer-vos notar de la dificultat de dur a terme la vostra proposta, doncs si em foto un tret em serà impossible, després, penjar el vídeo al YouTube.

    L'única possibilitat seria penjar el vídeo a YouTube i després fotre'm un tret, però és clar, ja no seria el vídeo del suïcidi.

    Davant d'aquesta disjuntiva impossible de resoldre, millor deixem-ho estar i alegrem-nos per tenir per fi el primer troll al blog!

    ResponElimina
  26. Senyor Pere Llufa, la meva enhorabona!!!!!

    PD: Ja pot comptar amb mí pel comando anti Pares Noel de les balconades.

    ResponElimina
  27. Cagu'm Satanàs!
    El qui digui que això de fer cares a les carbasses i posar-hi una espelma a dins per espantar la gent és un invent del americans se les haurà amb mí! El meu avi ja en feia quan era petit (i ara tindria més de 90 anys) i un ben asseguro que no en tenia ni la més puta idea del que era el halloween! Buidar carbasses per Tots Sant és una tradició que els nens catalans feien des de fa molt anys i que a Riudaura encara fem cada castanyada!!

    ResponElimina
  28. Ah, i enhorabona pel troll. Per celebrar-ho li regalo un HOYGAN, pels quals sento una especial debilitat i que no poden faltar en un blog de tan prestigi com aquest.

    HOYGAN, ESTODE LA CASTA NADA ESUNA MIERDAISONT ODOS UNO0S INORANTES CATLANUFOS DE MIER DA BIBAEL JALOUINGI DE PASOALGUIEN SABE EL CRACKDEL FIFA10 GRASIAS DANTEBRASO

    De res.

    ResponElimina
  29. Noi si et ve tant de gust fer castanyada, vine a menjar cargols i castanyes el dia de tot sants.

    ResponElimina
  30. És una pena que es perdin les tradicions catalanes, i més que es fomenti des d'aquí. I el curiós és que, en el cas concret de Halloween, molts cops ho fan els que s'autonamenen anti-yankees. Però bé, la pela és la pela, no?

    ResponElimina
  31. He estat aquest cap de setmana a Londres, i he vist com celebren el Halloween. Milers de rosses borratxes i catxondes, amb minifaldilles, disfressades de bruixes o vampirs, deshinibides i suant-li's la figa si el Halloween és yanki o no. Ara estava veient les fotos de la castanyada que han "cel·lebrat" una amics meus; cares rancies i avorrides catalanes, menjant 4 panellets contats, i bevent fastigos moscatell. O sigui, que ja li poden donar molt pel cul a la castanyada. I de fet, Halloween i castanyada és el mateix, és la feta pagana de record dels morts (si serveix com a excusa per follar-se una rossa sense remordiments, de puta mare)

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails