dimecres, 8 d’abril del 2009

Les putes bosses sostenibles de l'Abacus



Avui he anat a l'Abacus a comprar quatre llibres per presumir de cultura davant les amistats.

Doncs bé, a l'hora de pagar m'han dit que ja no donen bosses, que ara s'han de pagar en pro de no sé quins collons de sostenibilitat.

És a dir, que o pagues per una merda de bossa de fècula de patata o te'n vas cap a casa amb la compra fotuda al cul sinó portes butxaques.

Això sí, la bosseta de merda està disponible en diferents models, per a totes les economies i tots els gustos. Des de 15 cèntims d'euro la bossa normal i corrent (biodesagradable i no sé quantes polles més), fins a no sé quants euros per una d'un teixit que fa pinta de ser texit a mà per alguna mena de secta budista.

Jo, com que sóc rata de mena li he dit a la caixera que no en volia cap de bossa, que ja feia servir una del Caprabo que duc a la butxaca, que potser no és sostenible, però que almenys és gratis.

Ella, tota servicial, m'ha donat un fullet on expliquen la polla aquesta de la sostenibilitat, els models de bosses que tenen, que ens condemnarem a l'infern tots si no les fem servir perquè provocarem que el món exploti en mil pedaços i totes aquestes mariconades ecologistes. He vist que l'anaven donant a tots els clients.

Jo m'he mirat el fullet, l'he mirada a ella i li he dit:

«A veure, em vols fer pagar 15 cèntims per una merda de bossa de patata per protegir el medi ambient i, en canvi, em regales un paperot a tot color i de no sé quantes pàgines que ves a saber els arbres que haureu hagut de tallar i els rius que haureu contaminat per fer-lo? Té, agafa el paperet i us el foteu on sosteniblement considereu més adient»

Ella, amb un somriure imbècil, m'ha recollit el fullet. Segurament ha pensat que jo era un gilipolles, però estic segur que també deu haver pensat que, en el fons, jo tenia raó.

Apa, aneu a cagar amb la puta sostenibilitat!

4 comentaris:

  1. A la merda la sostenibilitat. Una manera més de treure'ns els duros. Han baixat de preu els llibres de l'Abacus? No, oi? Doncs n'hi ha per escopir-lis a la puta cara.

    ResponElimina
  2. No s'ha de confondre ecologia amb ecologisme. Tampoc és el mateix sociologia que socialisme

    ResponElimina
  3. Quina ràbia els putos pijoecologistes aquests. Tots ells estan forrats de pasta i tenen una visió molt particular del que hauria de ser l'ecologisme.

    Tot ho compren reciclat, que normalment és el doble de car. I ecològic, que tres quartes parts del mateix. I et recriminen que tu no ho facis. Jo potser ho faria si cobrés tanta pasta com ells.

    Si mai he estat amb algun noi que se m'ha cabrejat perquè ha vist que ho llençava tot a les escombraries normals, no l'he tornat a veure mai més. I és que a sobre aquesta penya, els agrada tocar els collons a qui tenen al voltant.

    No he posat mai els peus a l'acabus, no per res sinó perquè tampoc m'ha cridat mai l'atenció. Però ara de ben segur que no ho faré. Que els donin pel sac.

    ResponElimina
  4. Lo Gené: Escupir-los o cagar-se sobre el mostrador que tenen tot dient "no voleu ser sostenibles? doncs té, matèria orgànica per fer compost per a les plantes".

    Josep: Quanta raó teniu... La majoria d'ismes haurien d'estar prohibits per llei, excepte el filldeputisme i tots els que tenen alguna cosa a veure amb el sexe.

    iaiapunkarra: Un noi que es cabreja perquè no separeu els residus no es mereix estar en el vostre llit. Si vol ser sostenible i ecologista que es folli una cabra.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails