dilluns, 27 d’abril del 2009

La meva primera llista: regals de diaris


Un bon amic, bloguer experimentat, després de revisar atentament el meu blog m'ha dit: «Nano, t'hi falta una llista, un blog no és un blog si entre els primers 10 articles no hi ha una llista».

I jo sense saber-ho. Resulta que si vull dignificar una mica aquesta merda de blog hi he de posar una llista. Si no ho faig es veu que Stephen Hawking és capaç de revifar de la seva tomba i rebentar-me el crani amb el seu ordinador parlant.

"I de què collons faig la llista?" he pensat. Per sort, El Periódico i la seva promoció d'ulleres de sol m'han donat la resposta.

No n'esteu fins als pebrots de jerseis i samarretes del Barça, vaixelles de Mariscal i Ferran Adrià, càmeres digitals, aparells de TDT, clàssics de la història del cinema, jocs d'intel·ligència, cursos d'informàtica, coberteries de la mare que us va fotre a tots putos editors de diaris sense imaginació?

Amb l'objectiu d'aportar una mica d'aire fresc a les promocions que setmana rera setmana ens ofereix la premsa diària, ofereixo públicament la meva llista de suggeriments que vosaltres, benvolguts lectors, sou lliures d'ampliar:

Col·lecció d'anal intruders: et fa vergonya anar-lo a comprar a la botiga? Què millor que rebre'l al quiosc cada setmana enrotllat amb les pàgines del diari!

Curset de formicofilia: aprèn a mantenir una formiga a la punta de la fava sense que caigui ni endins ni enfora.

Kit casolà de circumsició: Ets solidari amb Israel? Demostra-ho!

Kit casolà d'autoimmolació: Ets solidari amb Palestina? Demostra-ho!

Col·lecció de manuals útils per a sobreviure al segle XXI: Com dibuixar el teu arbre genealògic (sense fer-te la pitxa un lio), de Josef Fritzl; Com fer de cangur infantils, Mr. i Ms. McCann; Com elaborar un currículum vitae, de Felip de Borbó; Com preparar una reunió amb el Ku Kux Klan, de Barack Obama; Com negociar amb èxit els teus problemes de finançament, de José Montilla, entre altres.

Punter làser exterminador: per utilitzar al metro amb la gent que escolta música sense auriculars, amb la gent que escolta reggeton amb auriculars, amb la gent.

I vosaltres, què proposeu?

Aneu a cagar amb les promocions!

5 comentaris:

  1. Ara mateix vaig al kiosk!

    I de regal, un diari.

    ResponElimina
  2. Em fot una ràbia quan al kiosk em diuen allò de: ¡Se manacabao los periódicos porque como esta semana regalan la cartiya del ....!

    Colla d'imbècils, si al Mierdamark els hi costaria mès barato i sense haver d'anar retallant cupons!

    Nen, la Humanitat està condemnada.

    ResponElimina
  3. Jo proposo: "construeix el teu propi camió remolcador per anar a buscar el diari els diumenges." Útil i enriquidor.

    ResponElimina
  4. Els regals del diari encara tenen un passi. Ara bé, les cartilles només són per idiotes, marujes i estetes decadents.

    ResponElimina
  5. Josep: trist, però aquest és el camí sense retorn que han iniciat els diaris... "per la compra d'un tresillo i una chaise-longue, emporta't El Punt Girona...

    CETINA: Les paraules "oferta" i "promoción" fan estralls entre les classes més febles de ment, que d'altra banda conformen la majoria.

    Modgi: Sens dubte un dels regals més pràctics ara que els dominicals es venen a pes.

    Valero Sanmartí: Aviat faran cartilles per a aconseguir cartilles. I la gent les comprarà, no ho dubti.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails