dilluns, 11 d’octubre del 2010

De Brummel, calçotets, mitjons i altres bèsties nadalenques

Ep, que jo encara jugo amb nines! Foteu-vos la colònia pel cul.
Si hi ha alguna cosa que marca la frontera entre ser petit i ser un adult sens dubte són els regals.

Perquè sempre arriba un moment en què, sense saber ben bé el motiu, hom deixa de rebre bons regals per ser objectiu de tota mena de fato considerat útil per a l’edat adulta.

Els mitjons, els calçotets, les colònies, les corbates i altres complements de vestir substitueixen les joguines, els vídeojocs, els CD, els DVD, els llibres i tot allò que soni divertit.

Per això, tres mesos abans de les festes de Nadal permeteu-me aprofitar aquest espai per llançar un missatge als meus familiars, amics, coneguts i saludats:

Benvolguts fills de puta, els mitjons i els calçotets ja me’ls compro jo; la colònia també i de corbata no en porto.

Voleu fer-me el podrit favor de regalar-me una PS3, una Wii o qualsevol altra collonada que em permeti gaudir com un gos?

PS: És curiós que ningú consideri els condons com un d’aquests regals útils de l’edat adulta. Que m’hi deixo un dineral!

15 comentaris:

  1. Hòstia, Llufa, enhorabona pel seu dineral gastat en condons! Jo gaste més en mocadors de paper per... bé, ja saben vostès per què...

    ResponElimina
  2. No cal dir res d'aquells Nadals en que algú espera un fill. El desgraciat en qüestió ja no rep ni un puto regal per ell (ni mitjons, ni Brummel, per entendre'ns) i tots són pitets, peücs, i xumets....

    Puta merda de ratxa de Nadals que porto...!!!!

    ResponElimina
  3. Escolti però vosté no deia que era cansat emprar condons?

    ResponElimina
  4. això això, les colonies que se les fiquin en vulguin! Jo vull el Fifa-11!

    ResponElimina
  5. Escolti Llufa...

    sobre l'afoto de la senyoreta...ejem... no la coneixerà pas vostè oi? Vull dir, ejem...a mí nom faria res conèixer-la. Potser, fins i tot, aquesta mossa i la del post anteriors puguin ser germanes bessones?...nyeeeejemmejemmm...

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Doncs jo trobo que regalar mitjons és una bona idea. No sé que passa amb els mitjons que, quan trec la roba de la rentadora, surten desparellats o ja no els trobo mai més.
    A més, els mitjons son una peça de roba que sempre fa mandra comprar així doncs benvinguts siguin pel caga tió

    ResponElimina
  8. Llavors què faig amb el tangaleopardo que li havia comprat a vostè pel Nadal?

    Com a mi mai acostumàven a regalar-me res que m'agradés (llibres, música, pelis, còmics, desfibriladors...) fa temps que he optat per dir directament en què voldré que es gastins els diners, especificant clarament el producte, les seves característiques, on es pot trobar, etc. Que queda lleig? Doncs a fotre's; i sino que el·liminin el Nadal del puto calendari.

    ResponElimina
  9. Miri, el dia que es deixi un regal a casa de qui li regali, o que quan marxi de casa seva li digui "No et deixes res?, pensava que el paquet te'l tornaves a emportar...", solucionarà el tema..

    ResponElimina
  10. Per pelarte-la fas servir condons? Collons si que n'ets d'escrupulòs!

    ResponElimina
  11. Vostè s'avança al Corte Inglès...quina maaaandra.

    ResponElimina
  12. Això els passa per esperar regals. Servidor no rep regals, només faltaria, i simplement em compro el que em surt dels collons per internet, quan em rota i segueixo el recorregut del paquetot des del punt més remot del país fins la puta porta de casa i m'estalvio tota aquesta merda familiar. Em foten pena senyors, pe-na.

    ResponElimina
  13. Calia recordar que ve Nadal? Collons, quanta crueltat, si falten més de dos mesos!!!

    ResponElimina
  14. Després de rèbre calces, mitjons i bufandes en quantitats exagerades, faig com el Dr. i no espero regals. Així no m'emprenyo.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails