dilluns, 7 de juny de 2010

Tal com m'hauria agradat trobar-lo


Volíeu dir així, fills de puta?

No és gens estrany entrar als lavabos de qualsevol lloc públic i trobar-hi un cartellet penjat a la paret amb més o menys la següent petició:

«Si us plau, deixeu el lavabo tal com us hauria agradat trobar-lo»

Un missatge elegant, cordial i educat, sens dubte; però, admetem-ho, totalment ineficaç per la seva indefinició.

Pensem-hi: «tal com us hauria agradat trobar-lo».

Això vol dir que jo, home avesat a la lectura evacuatòria, hauré de posar-hi un revister amb Interviu i Penthouse?

O que una amiga meva, addicta al ganxet, haurà de posar fundes de llana als rotlles de paper de vàter?

I si no m’agrada l’enrajolat? hauré d'agafar un paleta, anar a triar rajoles del meu agrat i canviar-lo?

D’altra banda, conec gent que conviu amb lavabos més bruts que els serveis d’una autopista després del pas d’un autobús de marroquins cap a Algecires. Vol dir això que tenen carta blanca per pixar-se fora de la tassa, cagar-se per les parets i vomitar a la pica?

Parlem clar senyors. Si el que volíeu dir-nos era que el deixéssim net, digueu-nos-ho amb totes les lletres: «Al que es pixi o cagui fora li tallarem la cigala. Gràcies»

(o en versió femenina, per no ser acusat de quelcomfòbic: «A la que llenci un sol tàmpax fora de la paperera, li arrencarem el clítoris. Gràcies»)

Mentrestant, cada vegada que us trobeu un cartellet com aquest us convido a fer-ne cas i deixar-lo «tal com us hauria agradat trobar-lo».

No deixem que l'eufemisme ens arrabassi el seny.

9 comentaris:

 1. Per deformació professional acostumo a demostrar una pulcritut tal que la gent del CSI seria incapaç de trobar una puta empremta o una mostra fisiològica meva. També he de dir que en lavabos públics defeco més depressa que un canvi de pneumàtics de la F-1.

  ResponSuprimeix
 2. Segons en quin lavabo entro se'm passa la pixera de cop.

  El de la foto és capaç d'acabar amb la incontinència urinària de totes les usuàries de Tena Lady i Indasec a l'hora.

  Ja t'ho dic ara.


  :-D

  ResponSuprimeix
 3. Més d'un clítoris s'hauria de tallar al bar de baix de casa...


  Als bars, els lavabos de les dones són sempre els més bruts.

  És clar que nosaltres pixem sovint fora de la tassa o del mingitori (es diuen així, no, aquestes coses que hi ha als bars?) i que elles, per imposició anatòmica ho fan dins. Però és l'única cosa que fan dins, tota la resta ho llencen al terra; paper, compreses, tampons, les papelines amb restes d'heroïna...

  ResponSuprimeix
 4. A poc llocs públics els wàters foten goig, més aviat fàstic i se't passen les ganes ràpid. Li dono la raó, els wàters dels homes foten pudor i són pixats, els de les dones mai són millors. Tots plegats som uns porcs!

  ResponSuprimeix
 5. El que passa és que són uns llepafils vostès. Una mica de "suquillo" al terra fa que se't despertin els sentits.

  ResponSuprimeix
 6. Ja te raó, el cartellet només indica quina indigencia higienica hi ha pel món. Amb la dita "ja ho netejarà algú altre" la gent fa autentiques porcades.

  ResponSuprimeix
 7. Ara em ve el dubte espuri: la petició cartellera es refereix només a l'aspecte visual (lògicament, a la recerca del diametralment oposat a la gloriosa foto que vostè ha penjat) o també afecta els aromes?

  ResponSuprimeix
 8. A mi m'agrada molt més aquell cartell de: "Si us plau, procureu deixar el WC tant net com l'heu trobat". Que volen? Que em pixi al terra? Que deixi un moc a la paret i que foti una escopinada al mirall?

  Massa feina només per poder pixar

  ResponSuprimeix

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails