dimarts, 15 de setembre del 2009

Mares i 4x4



Les classes a les escoles i els instituts del Principat han començat i amb elles ha tornat la invasió de mares amb quatre-per-quatres que matí i tarda col·lapsen els carrers de tots els pobles i ciutats del nostre país.

Perquè avui en dia es veu que ets una autèntica deixalla social si no portes el teu nen a l’escola en un vehicle de menys de 6 metres de llarg.

Vaja, que com a mare ets una autèntica filla de puta si se t’acut portar els teus fills a estudi en un Golf o un Punto.

Ep, i el totterreny no pot ser qualsevol. Ni se t’acudeixi posar els teus fills al seient del darrera d’un Lada Niva o un Santana, això sí que no! Com a mínim ha de ser un X3, un Cayenne o qualsevol altre model que no baixi dels 40.000 euros, que si no el nen ens queda més traumatitzat que la filla d’en Josef Fritzl.

Dies enrere, fent un cafè, vaig escoltar la següent conversa entre dues noies, una amb un nen d’uns tres mesos en braços.

— Això de tenir nens és un «gasto» terrible.
— M’ho imagino.
— La banyera, els bolquers, l’habitació, l’esterilitzador... i és clar, ens hem hagut de comprar un 4x4.
— Ah, és clar.

Filles de puta.

I els pares? Els pares, el monovolum.

15 comentaris:

  1. Aquestes mares condueixen com si s'acabés el món amb aforo limitat pel judici final. La pròxima que se'm creui a l'autopista ridiculitzant el meu Ford Fiesta rebrà un panyal cagat al prabrises.

    ResponElimina
  2. I el pitjor és que després no saben ni maniobrar per camins -serem benpensats i creurem que porten 4x4 perquè viuen a algun mas a les afores-, s'ho van carregant tot les fillesdeputa.

    ResponElimina
  3. Per cert, benretornat a aquesta petita casa que és el món dels odiblogs, com ha anat l'efecte vacances i l'enculada laboral?

    (és que tenir el títol d'aquest post tantes setmanes, al final fa que sigui inevitable relacionar "aneuacagar" amb "enculada laboral")

    ResponElimina
  4. Ah les mares 4x4, com de detestables i putes són... amb la seva conducció de girs impossibles d'última hora sense intermitent, amb la seva puta mania de deixar el cotxe al mig del carrer mentre acompanyen al nen fins la puta porta no fos cas que es perdés, amb la seva cara de "què passa? algun problema?" quan les mires o els hi dius algo...
    A la propera que em trobi que deixa el cotxe al bell mig del carrer amb les claus posades li faré una brometa estampant-li el cotxe contra un mur. A veure si té collons de dir-me algo quan li digui "què paaaassa?"

    ResponElimina
  5. Si ja m'indignen els pseudo-tot-terrenys de marques premium, fiqui-li una mare al volant i entro en mode "Mr. Hyde amb morenes".

    Però, el que realment em corca per dins, és saber quin tipus de criteri han fet anar per associar "tenir fills a dur al col·legi" amb "tot-terreny". Si realment el que necessitarien és una furgona o un monovolum. Què passa? Massa barats? Massa classe mitja-baixa? O és que, com el marit veu que la seva dona condueix d'oïda, pensa que no farà tan malbé un Sèrie1 alçat?

    Tants conductors i cotxes, i tantes poques bombes-lapa subvencionades!

    ResponElimina
  6. Són l'exemple perfecte de l'estupidesa de la societat urbanita. Al final els crios no sabran caminar de tan acompanyarlos fins la porta mateix del col·legi amb els 4x4.

    Crec que t'agradarà aquest post que vaig escriure fa un temps al meu fotolog:

    http://www.fotolog.com/la_humanitat/38416653

    salut

    ResponElimina
  7. Si és cert que la mida del cotxe és inversament proporcional a la del penis de l'home que condueix, hem de considerar que aquestes mames fan servir un Strap-On enooorme!!??

    ResponElimina
  8. Als Estats Units s'anomenen "soccer moms", és a dir, mares que porten els fills a les competicions esportives. Sempre amb un cotxàs 4x4, i sempre parant a llocs absurds i conduïnt malament.

    ResponElimina
  9. Al meu barri aquesta situació només es dona a la porta del Xal.loc. A las 5 de la tarda hi ha tota una bateria de 4x4 aparcats en doble filera esperant que surtin els seus fills disfressats com si anessin a cantar la grossa de Nadal. I amb la presència d'un parell de policies que dirigeixen el trànsit en lloc de multar als cotxes mal aparcats.

    Sort tenen de que en aquest pais encara no es legal portar armes a sobre...

    ResponElimina
  10. Només una cosa: o eixamplen els carrils dels carrers o que implantin ja el bazooka de sèrie en tots els turismes normals. Fa temps que ho penso i no ho faig mai, però un día vull parlar de la gent que no sap calcular les distàncies amb el cotxe. A menys habilitat al volant, cotxe més petit. He dit!

    ResponElimina
  11. suposo que els porten per la seguretat pasiva que aquests SUV s ofereixen a la seva prole...

    ResponElimina
  12. I el fet d'anar amb el cony de 4x4 (les unes) i amb cotxes rovellats , amb matrícules de una o dues lletres, (les altres) fins a la porta del puto cole que? eh?... Què passa? Que aparcar l'auto una o dues cantonades més enllà i caminar 3 minuts és un gran sacrifici? Que potser se'ls hi surt el tampax de lloc per fer-ho?...

    La mare que les va parir...

    ResponElimina
  13. A mi també em molesten aquestes "pijas" amb aquests catxo cotxes. Però és que no hi ha transport escolar? I si està tan a la vora de casa que portin els nens a peu, no?

    ResponElimina
  14. bule: Em sembla que va ser Fraga qui va definir aquestes mares amb aquella frase de «la calle es mía».

    iaia: Maniobrar per camins? Ah, és que un 4x4 és per anar per camins? Filles de puta.

    Sobre la tornada de les vacances, penseu iaia que encara ploro cada matí abans d’entrar a l’oficina.

    Dr. Muerte: No fa pas gaire caminava per la vorera quan, de cop, se’m planta un 4x4 al davant ocupant tot el pas. Li vaig recriminar la seva actitud: «Home, em podies haver deixat passar abans com a mínim, no? ara m’obligues a baixar al carrer i jufgar-me la vida, perquè amb aquest monstre que portes no veig ni si vénen cotxes ni res». Resposta de la filla de puta: «Ah, i llavors on aparco? com vols que vagi a buscar els nens a l’escola? Me’ls va s buscar tu». Resposta: «Potser sí que te’ls hauria d’anar a buscar jo, i criar-te’ls també, perquè com t’agafin a tu com a exemple...». Va recular el cotxe i em va deixar passar.

    Pare: No hi ha criteri Pare. Perquè normalment dins del 4x4 només hi va la mare i un nen amb uniforme d’escola burxant-se el nas.

    L’illa: Collonut el seu article. Una descripció perfecta d’aquesta subespècie humana. I, efectivament, tinc proves que normalment viuen al carrer del costat de l’escola.

    Josep: Aquestes dones han substituït el sexe pel cotxe.

    Martí: Gràcies per la dada. Veig que el mal està generalitzat. Serà la globalització?

    CETINA: Trist paper també el de la policia, teniu tota la raó.

    Markutis: Al contrari, haurien de fer els carrers tan estrets que només hi passessin Cinquecentos. Almenys els carrers on hi ha escoles.

    El gat telèpata: SUV? Ein? Eso qué é lo qué é?

    El senyor gerent: A més a més hem de tenir en compte que normalment tothom escolaritza els seus fills a l’escola del barri. Així que el més desafortunat té com a màxim 10 minuts a peu fins a la porta del col·legi.

    Gaia: El problema és que aquestes preguntes només ens les fem nosaltres. No elles.

    ResponElimina
  15. http://es.wikipedia.org/wiki/Veh%C3%ADculo_deportivo_utilitario

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails