dijous, 14 de maig del 2009

Cocaïna gratis



Llegeixo a l'ADN d'avui que l'aire de Barcelona té cocaïna.

Això explica moltes coses sobre la ciutat i, sobretot, de la personalitat dels seus habitants.

Jo sempre havia pensat que les presses i l'estrès que caracteritza els barcelonins estava provocat pel trànsit, l'aglomeració de gent, la feina... Però no, és la cocaïna. Cocaïna en suspensió en l'aire de Barcelona. Cocaïna gratis, nois!

Però qui l'hi posa la cocaïna? És Jordi Hereu preocupat per incrementar el nivell de productivitat dels barcelonins? És Montilla, per despertar-se ell i tots els que l'envolten? És una nova estratègia d'oposició d'en Trias?

A mi, que prefereixo mil vegades l'assossegada vida d'això que en diuen «comarques» a la voràgine desenfrenada de la pixapinada, m'agradaria, si puc escollir, que a l'aire del meu municipi m'hi tiressin vedella amb bolets, fricandó o arròs a banda —a banda de la cocaïna, és clar.

9 comentaris:

  1. En Jordi Hereu és un clar culpable de tot això, no ho nego pas. http://jonomesfolloapel.blogspot.com/2009/01/jo-noms-s-que-jordi-hereu-es-fot.html

    Però també pot ser que la bombolla de calor africana que puja pel sud s'hagi emportat part de la saturada atmosfera coquera de la vila de Flix.

    ResponElimina
  2. Valero Sanmartí: Després de llegir el vostre article, em sembla que ja tenim culpable. Ho fa perquè tothom parli com ell? o per què?

    iaia: M'hi apunto! I si no pot ser ratafia que plogui herbero.

    ResponElimina
  3. Ara entenc perquè l'Alves puja i baixa la banda incansablement durant tot el partit i li dona temps de simular faltes, provocar els contraris i fingir lesions. Tanta hiperactivitat no era normal.

    ResponElimina
  4. Déumeudemavida, fa un parell de setmanes haguera dit UN MOTIU MÉS PER A ANAR-ME'N A VIURE A BARCELONA!!!

    Ara que he abandonat la vida ludicofestiva i només menge fruita i verdura ecològica i me faig kilòmetres i kilòmetres corrent i en bici i nadant a diari... només puc sospirar amb nostàlgia, ai què bonica vida aquella...

    ResponElimina
  5. Drongues a l'aire! A lo Batman Begins!

    Això vol dir que en Jordi Hereu ha pelat en Batman.

    ResponElimina
  6. "Ojalá que llueva café en el campo" ara entenc la cançó! Cafeïna al camp, cocaïna a la ciutat,

    ResponElimina
  7. Per això ha triomfat aquesta moda de bambes blanques i jaquetes brillants. "Estic fet pols", que diuen a barsalona.

    ResponElimina
  8. Per això disfruta tan a la capital xava la JennyFarlopa

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails