diumenge, 10 de maig de 2009

Real Madrit metamorfosi

Dies enrera, arran d'un comentari que vaig fer en un article del sr. Markutis en què jo deia «Què ho fa que la majoria de persones "normals" amb només quinze dies en nòmina al Madrit ja se'ls posa cara de fills de puta i quillo d'extrarradi? Per cert, el pentinat de principe de bekelar i la cinta va amb el contracte?», el sr. Albert va concretar més la pregunta:

s'ha de ser un quillo amb cara de gilipolles, cabell llarg i cinta al cabell per entrar al madriz? o t'hi tornes un cop dins?

Comprovem-ho.

Estarem tots d'acord si afirmo que si hi ha alguna cosa que uneix a Andrés Iniesta, Michael Landon i Jordi Pujol és, indubtablement, que fan cara de bones persones i, a més, és probable que també ho siguin.

Però què passaria si fitxessin pel Reial Madrit? Continuarien fent cara de bones persones o es tornarien uns quillos amb cara de gilipolles?

Vegem-ho i jutgeu-ho vosaltres mateixos:Facin joc senyors.

Nota: Vull agrair la col·laboració de la sra. Misha (Misha és pseudònim, es diu Maria però m'ha demanat que no publiqui el seu nom real) pels seus muntatges amb el fotoxop. Jo, amb el Word, no me n'hauria pas sortit.

8 comentaris:

 1. La d'en Landon sembla en Schwache a lo "Conan, El Anoréxico Merengue".

  Ha quedat demostrada la teoria, l'enhorabona sr. Llufa.


  PD: M'encanta en Pujol sospitant.

  ResponSuprimeix
 2. En pujol, està interessant amb cinteta al cap... potser havia d'haver-se fet del Madrit.

  I ara que veig al Puyol per la tele amb aquells cabells de lleó... Si fos del madrit, estic segurissima que cada dia sortiria al camp amb el cabell perfectísimament llis de planxa i es tallaria les puntes cada més.

  ResponSuprimeix
 3. hahahaha!!!
  allà hi corre molta gomina, entre d'altres coses !!!

  ResponSuprimeix
 4. Doncs serà causalitat, però pel carrer he vist el Sergi Mas amb el Guasch (el calb bronzejat)... i tots dos tenien meleneta posterior!

  ResponSuprimeix
 5. Senyor Llufa, li recomano fer servir el Paint. Deixi's de photoshops i d'altres invents del lobby jueu.

  ResponSuprimeix
 6. De vegades penso que l'estilista del Madrit és el que es va quedar a l'atur quan Michael Bolton va decidir rapar-se perquè ja clarejava massa.

  ResponSuprimeix
 7. Pare: Si el Landon hagués estat aixi, com hauria canviat La casa de la pradera...

  Kashna: Sobre en Pujol, vol dir que no hi flirtejava ja... Sobre en Puyol, no dubti del poder transformador del Madrit...

  Marta: Volem saber quines són aquestes altres coses.

  Josep: És que l'Espanyol també madrideleja força. Però no els arriba per la gomina.

  Valero Sanmartí: Amic Sanmartí... per a mi, que tinc menys criteri artístic que el Dioni triant perruques, Paint i Photoshop vénen a ser el mateix. Ara, si vol, amb l'Excel li dibuixo el què vulgui.

  Markutis: Això o és en Juan Miguel (l'ex de la Karina) i ens ho amaguen.

  ResponSuprimeix
 8. Ostia, en aquesta foto el bo d'iniesta sembla Ujfalussi (de l'atlètic)

  ResponSuprimeix

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails