dilluns, 20 d’abril del 2009

Prohibit ensenyar cuixa


A Cervera, aquesta senyoreta podia rebre un cop de porra

Llegeixo a El Segre la notícia següent: "Cervera retira l'ordenança del 1991 que prohibeix dur minifaldilla i blasfemar".

Es veu que la colla de tarats que governava Cervera el 1991 (oju! el 1991, no el 1891!) van decidir que portar minifaldilla anava contra de l'ordre públic.

Però qui governava Cervera l'any 1991? Torquemada? I qui votava a aquests inquisidors? només les monges i els capellans?

A més, els putes ho van fer bé, perquè si et volies cagar en Déu i en tots els sants del calendari per deixar-nos sense veure cuixa, pam! clatellada al canto, perquè també van prohibir blasfemar.

El què no acabo d'entendre és la prohibició d'«exposar l'alfombra als balcons»... a no ser, és clar, que en comptes de referir-se a la catifa del menjador haguessin volgut dir el felpudo.

Apa, aneu a cagar amb el civisme!

4 comentaris:

  1. Deu donar gust ara passejar per Cervera. Totes ben alliberades i tots ben empalmats. Com ha de ser.

    ResponElimina
  2. Devien ser els mateixos il.luminats que ara ens multen per anar a més de 80 en autopista, o per no treure el gos a passejar més de 15 minuts, o que van prohibir el festival de cinèma eròtic de l'Hospi donava mala imatge de las dones: els fatxendas disfressats de gent cívica.

    ResponElimina
  3. ei ei ei ei, a cagar amb el civisme, sí, però no estic d'acord amb això que diu C.E.T.I.N.A dels gossos: ELS GOSSOS MEREIXEN PASSEJAR MÉS DE QUINZE MINUTS I ESTÀ DE PUTA MARE QUE MULTEN A LA GENT PER TRAURE-LOS MENYS TEMPS!!!

    ResponElimina
  4. Pare: Haurem de muntar una expedició a veure-hi els felpudos.

    CETINA: Els mateixos que van prohibir la minifaldilla, són els que després se la matxaquen tot el dia amb el Lib.

    Comtessa: En aquest cas jo directament prohibiria tenir gossos a qui no tingués prou espai a casa perquè puguessin voltar. Què hi fot un gos en un pis? Si algú vol tenir animals a casa que se'n vagi al camp o es compri una torre amb jardí, però que no donin pel sac ni als animals ni als veïns.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails