dissabte, 18 d’abril de 2009

Consultori sexualArran d'alguns articles recents a l'odisfera (per posar-li algun nom), aquests dies m'ha vingut al cap el record d'un programa de ràdio que vaig escoltar temps enrera.

Tornava cap a casa després d'un llarg dia a la feina. A la ràdio, com sempre, no feien una puta merda que valgués la pena, debats, esports... De cop, no sé a quin punt del dial, vaig anar a petar a una mena de consultori radiofònic de sexologia i em trobo amb la primera pregunta:

— Bona nit
— Bona nit
— El teu nom i la teva edat?
— Maria, i tinc tretze anys
— Hola Maria, la teva pregunta?
— Doncs... volia preguntar quin tipus de lubrificant és el millor per a les penetracions anals.

Què ens està passant! Què ens està passant!

Ara sí, aneu a cagar amb vaselina.

5 comentaris:

 1. Avans eren més innocents, i fins hi tot una mica més grans, encara és preguntaven coses com: "Si m'empasso el semen del meu nòvio, em puc quedat embarassada?".,o " Si faig servir tampax, puc perdre la virginitat?" Cal dir que a les que importava això últim, després van ser les més "alliberades".

  ResponElimina
 2. Ara entenc l'utilitat de l'assignatura Educació per a la Sodomia. O era "per a la Ciutadania"?

  ResponElimina
 3. El que li passa a aquesta nena és que no ha superat la fase anal.

  ResponElimina
 4. Agnès S.: A la meva època pre-adolescent el referent de les nenes de 13 anys era Verano Azul. Per ser-ho ara haurien de treure els seients de les bicicletes.

  Josep: Es veu que en un inici el senyor Camps va proposar fer aquesta assignatura en grec (i ara em podeu bufetejar per aquest acudit tant suat).

  CETINA: La pregunta és... i quan va començar amb les mamades? als set?

  ResponElimina
 5. A mi de petit em posaven calent les noies de Verano Azul... I les dones amb el pit al descobert de les platges de l'Empordà.

  ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails