dijous, 23 d’abril de 2009

«Quería un libro pa mi novio»Deu fer uns quatre, cinc o sis Sant Jordi, remenant en una llibreria, sento que una choni demana al llibreter:

— Hola, quería un libro pa mi novio.
— Has pensado en alguno?
— No sé, algo ligerito, es que no le gusta leer.
— Mira, tengo estas novelas que son muy ligeras y fáciles de leer.
— Ui, ahí va a ver demasiada letra.
— Pues así... esto. Pero no... esto es demasiado juvenil...
— Y un SuperHumor no tendrá?

A cagar amb la cultura.

Bona diada de Sant Jordi!

5 comentaris:

 1. Sort de la rosa, l'espiga i les noies agraïdes

  ResponElimina
 2. Un any, per Sant Jordi, al bar on currava regalàvem una rosa a cada client que fes menú. La rosa era esquifida com ella sola i anava sense embolicar.

  Com que la majoria de la clientela eren homes, el 98% van demanar que si tenia paper els d'embolicar entrepants (!!)per embolicar-la una mica per regalar-li a la parenta, i que ja anirien a buscar una tija als camps del costat. Així els sortia gratis.

  El 2% restant era gay.

  ResponElimina
 3. Josep: Sort n'hi ha. Però aquell dia vaig tenir la sensació que el nòvio li hagués agraït més una bona mamada. Crec que més que obrir un llibre hagués preferit obrir-li les cames.

  CETINA: En especial ara que es tan en perill d'extinció. Us heu fixat en la pila de chonis que van a la Universitat?

  iaiapunkarra: Els homes som així, com diuen els castellans, "a cavallo regalado...".

  Però les dones també, ull! Al meu poble, CiU regala roses cada Sant Jordi, unes roses que , diguem-ho clar, són una puta merda i que a més van amb un kit d'adhesiu de CiU, butlleta per fer-te militant de CiU, tríptic de CiU...

  Hauria de veure la cua que es munta durant tot el dia. I la majoria de persones, dones madures amb pinta de tieta solterona que penses "què hi fa tanta dona? que hi ha l'Artur fotent-los un cunnilingüis o què".

  Però és clar, la rosa és gratis també.

  ResponElimina
 4. Les roses de CiU, quin putu clàssic... Estic content, la meva enamorada m'ha regalat el llibre "La Roja. El triunfo de un equipo". Potser no surt a l'Ànima de la meva adorada Bibiana Ballbé, però té unes fotografies amb peu de fotografia -escrit- que pot fer les delicies de tota mena de lectors, voyeurs i lletraferits.
  La resta és una merda, no us deixeu enredar.

  ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails