divendres, 24 d’abril del 2009

Estafateràpies



Una clienta i la seva esteticista

Avui, penjat a l'aparador d'un centre d'estètica de la meva bonica vila, he vist un cartell que posava "Exfoliació corporal amb yogurterapia: 35 €".

No, companys, per aquí ja no hi passo.

Puc admetre la cromoteràpia, l'aromaterapia i fins i tot la hidroterapia, però que et clavin 35 euros per fotre't un bukkake de iogurt... això sí que no!

Quina serà la propera oferta? Em-pixo-i-em-cago-a-la-teva-boca-teràpia?

Vinga va, home!

Aneu a cagarteràpia!

6 comentaris:

  1. Caca-teràpia, perque la pipi-teràpia ja l'ha feta popular en Chumari Alfaro

    ResponElimina
  2. Doncs jo ara mateix estaria encantada de que m'exfoliaren tota... QUÈ PASSA AMB EL IOGURT? Jo quan no tinc temps d'anar a l'esteticista me faig unes mascaretes que són genials amb iogurt i ou... provi-ho i vorà!!!

    ResponElimina
  3. Hi ha dues coses dolentes que et pot dir una filla: la primera és... "pare, vull ser esteticién" (com una Vane qualsevol). La segona és que et digui "pare, m'han fet una iogurteràpia i he quedat com nova". Si finalment és esteticién i es fa iogurteràpies alhora, hi ha jurisprudència per a desheretar-la i no pagar-li ni la legítima.
    PD. Encara hi ha una cosa pitjor, que és la risoteràpia, per a gent pobra d'esperit. És patètic

    ResponElimina
  4. CETINA: No descarti trobar un centre d'estètica on ja ofereixin aquest servei, camuflat això sí amb algun nom més comercial: cropoteràpia.

    Comtessa: No sé què ho fa que això del iogurt i l'ou empastifat pel cos m'ho diu una altra persona i em sembla una guarrada, en canvi, m'ho dieu vos i em sembla perversament atractiu.

    Vironer: Certament, la risoteràpia deu ser l'avantsala del suïcidi. Quina tristesa. Si com a mínim fos risottoteràpia...

    ResponElimina
  5. Als que se'ls hauria de cardar un bon jec d'hòsties són els -les, majoritàriament- que es fan teràpia amb vi. Malaguanyat el producte més estimat de la nostra terra!! Una pobra iaia com jo ja no entén res de la vida moderna, on anirem a parar, ai senyor...

    Això de la risoteràpia que diu en Vironer, sí que és patètic. O els que s'abracen, que encara és pitjor. Sectes, semblen. Al costat de tots aquests, Alcohòlics Anònims és el destí ideal per quan el govern em retiri la pensió de jubilació.

    ResponElimina
  6. El món no necessita yogurteràpies, necessita Chucknorris-teràpia! Hi ha maneres molt més intel·ligents de gastar-se els diners, com per exemple tirar-los a la fontana di trevi.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails