divendres, 3 de desembre del 2010

ET

A mi, si els extraterrestres no són així, doncs no m'interessen


L’Agència Espacial Nord-Americana (NASA) té un pressupost anual de 19.000 milions de dòlars. Això, per a tots aquells que no estigueu avesats a treballar amb divises, són 14.484,7 milions d’euros al canvi d’avui mateix.

Molts d’aquests milions estan destinats a la investigació en astrobiologia, que és la disciplina científica que estudia l’origen i la presència de la vida a l’Univers, més enllà de la Terra. És a dir, ras i curt, si existeixen els marcians.

I avui, després d’anys i anys d’investigació i milions d’euros invertits en centenars i milers d’estudis, amb una gran expectació mundial la directora del programa d’Astrobiologia de la NASA ha presentat la primera prova que permet creure en la possibilitat que existeixi vida extraterrestre.

Jo creia que presentarien públicamet un humanoide de color verd, cap gros i sense titola. Però no. Tot el què han mostrat és un bacteri que viu en arsènic en un estany de Califòrnia anomenat Mono.

Senyors de la NASA, siguem seriosos.

En primer lloc, només han descobert un organisme unicel·lular, no el puto ET en bicicleta.

En segon lloc, Califòrnia es troba als Estats Units i aquest país, com a mínim fa un minut, encara era al planeta Terra. Ergo, el bacteri és terrestre i no d’origen extraterrestre (detall insignificant que potser han passat per alt).

En tercer lloc, que visqui en arsènic és intrascendent. Jo conec gent que viu a Badia del Vallès en condicions molt pitjors que aquest bacteri i mai cap astrobiòleg els ha analitzat.

I finalment, presentar un estudi amb l’expressió «això permetria pensar en la possibilitat que hi hagi vida en planetes amb atmosferes molt diferents de la terrestre» s’allunya molt del què hauria de ser una investigació de la NASA, suposo que amb un cert rigor i una certa base empírica.

Per presentar el què han presentat avui, no calien tants anys d’investigació. Per arribar a la conclusió que és possible l'exstència de marcians només us hauria calgut donar una ullada a això. I sense tant dispendi de recursos humans, tecnològics i econòmics.

12 comentaris:

  1. Home no s'oblidi que la cosa aquesta l'han publicat a la revista Science, a l'apart "Express", del dia 2 de desembre. Això dóna punts perquè et paguin més "recerca", és a dir que puguis viure de la moma.

    http://www.sciencemag.org/content/early/2010/12/01/science.1197258.full.pdf

    Igual vostès, ignorants, no podran obrir el link per pertanyer al populatxo a qui la ciència se'ls ha vetat. Igualment si ho poden arribar a obrir dubto que entenguin una merda, pallussos.

    Pel que fa a "Mono lake" com bé diu és un maleït estany putrefacte que valdria més que quedés eixut per sempre més. Bé, millor no, que allà hi foto "regalets" al fons de tant en tant...

    ResponElimina
  2. Una decepció total i absoluta. Jo també m'esperava l'aparició d'una bèstia de 3'15 metres, 400 quilos i una polla com d'aquí a Puigcerdà. O encara millor, una bèstia com la de la foto...

    I total, per què? Per un puto bacteri dels collons que no és ni extraterrestre. Es foten del personal o què?

    ResponElimina
  3. No sé si he entès bé la seva queixa: vostè el que exigeix a la NASA és saber si, a falta de bagasses espacials, aquests organismes unicel·lulars que viuen a l'arsènic poden donar plaer sexual, oi?

    ResponElimina
  4. Només faltava el senyor de "Ho haveu vist?" cridant després de la notícia per arrodonir la pixarada a la boca...

    ResponElimina
  5. En lloc d'escrutat, hauria de posar "escrotat"!.

    ResponElimina
  6. Estem sols, ara i sempre.

    ResponElimina
  7. Joder si els marcians són així fins i tot em faré lesbiana!

    ResponElimina
  8. De fet és una notícia molt semblant a quan van anunciar que a l'ambient àcid de Riotinto havien trobat bactèries. Per cert, bonic sofà!

    ResponElimina
  9. Vaja, doncs així crec que tinc els testicles ben plens de vida extraterrestre... Ens queda tant per conèixer...

    ResponElimina
  10. Fa temps que són camuflats entre nosaltres. Ara fan de controladors aeris per dissimular.

    ResponElimina
  11. cullons, quina foto, la tipa aquesta de les ulleres es l'extraterrestra?

    ResponElimina
  12. Val, veig que ningú té interès en saber més d'aquesta noia de la foto...

    Com es diu? :P

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails