dilluns, 4 de juliol del 2011

Calcetes amarades d'humitat

«...les calcetes s’havien anat amarant d’humitat»

Intentava obrir-se camí entre les seves calces.

Ella hagués preferit que tot hagués anat més a poc a poc, li agradava jugar una mica abans de deixar tot el camí lliure. Però d’altra banda, ja feia molta estona que notava com les calcetes s’havien anat amarant d’humitat, des que ell li havia acaronat suaument el coll amb dos dits i un calfred de plaer li havia recorregut tota l’esquena; els mateixos dits que ara mateix lliscaven per sota la feble goma de les calcetes.

Ara, les tenia completament molles.

Mentre es debatia entre la idea d’obrir-se completament o mirar d’allargar més el joc, notava el contacte de la seva llengua humida amb la seva llengua humida, que en una mena de combat de plaer, lluitaven boca contra boca.

Però el debat era estèril, perquè mentre el seu cervell s’inundava d’opcions contradictòries, els seus dits ja recorrien els volts el seu cony.

Lluny quedaven ja aquells jocs preliminars que hagués volgut fer, aquelles carícies d’excitació prèvies al sexe. No calien. La pressió del penis erecte sobre la seva cama així li ho deien. I les calces, ara ja a l’alçada dels genolls, feia estona que havien deixat d’oferir resistència.

Els dits tenien via lliure.

Va tirar el cap tan enrera com va poder, deixant-se anar, deixant-se fer, rendint-se; mentre ell explorava cada un dels plecs del seu cony.

Suaument, delicadament, un dit va recórrer el perímetre del clítoris. Allò l’excitava, si és que a aquelles alçades era possible posar-se més calenta.

Lentament va apropar les mans als seus pantalons, va descordar-li el botó i la cremallera i va posar-li una mà dins dels calçotets. Amb un dit va resseguir-li la cigala, semblava gran, molt gran. Es va ajudar de les dues mans per baixar-li els calçotets i deixar-li el membre a l’aire. Era enorme.

S’hi hagués volgut amorrar en aquell mateix moment i fer-li la millor mamada de la seva vida. Li hagués volgut llepar, xarrupar, mamar... fins notar com explotava a la seva boca i el semen se li escapava per la comisura dels llavis. Però no podia, els seus dits ja havien trobat el forat del seu cony i ara un i després l’altre s’hi movien amb una cadència tan frenètica com el seu plaer.

En sabia. No hi havia cap dubte. En pocs minuts l’havia portat als límits d’un plaer que mai no havia viscut amb tanta intensitat. S’estava a punt de córrer i en volia més, molt més.

Així que va apartar-li la mà, va agafar-li la cigala i la va acompanyar en el camí del seu cony. Volia notar aquella bèstia dins seu, volia sentir-se perforada, foradada, penetreda amb la mateixa impetuositat que ho havien fet els seus dits.

Va obrir més les cames... i «adéu, he de plegar».

Altre cop eren 2/4 de 5 de la tarda i ell havia d’anar a recollir els nens a escola.

El xat s’havia acabat.

13 comentaris:

  1. La cigala era enorme? Llavors no és pas cap relat autobiogràfic això.

    ResponElimina
  2. Per cert, senyora Llesca, per què aquesta agror en els vostres comentaris? Per què tanta negror?

    ResponElimina
  3. I tant que en sap.
    Perdoni'm, és que fa no res m'han dit que tant de bo m'aixafés un camió. I a mi aquestes coses m'afecten, sap? Perquè sóc persona, tinc sentiments al meu negre, negre corT. Veu? Ja estic plorant. He de purgar la meva maldat i el meu dolor d'alguna manera. Oh desconsol!

    Però no està parlant de la seva cigala al text, oi que no?

    ResponElimina
  4. O la demència s'ha agreujat aquests últims dies, o aquelles cuidadores m'han canviat la medicació, però ja em sembla veure insidesjokes per tot arreu, tu.

    ResponElimina
  5. a mi tot això em sembla molt sospitós...

    ResponElimina
  6. Sempre m'he preguntat per què si a les calces hom s'hi refereix com a calcetes, (suposo que per fer el terme més fi),... per què a calçotets no se li ha buscat un dimitiu simpàtic? gallumbets? taparrabets?... i això que reconec que tot i ser lleig, el terme calçotet és molt més "agradable" que no pas el que tenen els espanyols: calsonsillu

    ResponElimina
  7. Cada dia? Potser que quedin a fer una café..

    ResponElimina
  8. Ah, aquesta és la nova tàctica per atraure lectors, sexe explícit oi? Què som, cine espanyol?

    ResponElimina
  9. En alguna ocasió, un servidor havia copiat converses de xat. Eròtiques, humorístiques i les millors: eròtico-humorístiques.

    ResponElimina
  10. Em sé de més d'una que després de llegir el seu text s'haurà tret les calces com el paper de les madalenes, frrrrt frrrrrt, totes enganxadetes...

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails