dilluns, 6 de juny del 2011

Autoservei

No calen paraules

Mai no he amagat que una de les coses que més m’agrada del món és que em mamin la cigala. És còmode, descansat, plaent i, si ella és de les que s’ho empassen, net i polit. En definitiva, l’acte sexual perfecte si tenim en compte que, a més, durant aquesta estona ella no parla.

A més, a priori és un acte que no té massa complicació: obrir la boca, ficar-hi una cigala i  xarrupar.

Si és així, per què hi ha tan poques bones fel·latrius?

Fruit de la meva experiència personal, puc afirmar només una de cada quinze dones que ha baixat a l’abeurador de la meva fava es mereixeria d’un notable en endavant. La resta, si bé han conclòs la feina amb èxit (això és, treure’m la lleterada), s’han limitat a llepar i xarrupar de forma mecànica, sense gràcia, tal com ho faria un pekinès. O pitjor.

I és que, benvolguts amics, totes les dones creuen que xarrupar una titola és senzill.

Doncs no, amigues meves. Mamar una cigala per dur el seu propietari a l’èxtasi més brutal no és tasca fàcil. Cal habilitat, cal mestratge, cal art. I de tot això, no totes les dones en poden presumir.

En el fons, és com fer-se una palla. La majoria d’homes que em llegeixen coincidiran amb mi que les millors palles que han gaudit són les que s’han fet ells mateixos. Abaixar-se als pantalosn, estirar-se al llit, deixar un parell de mocadors de paper a l’abast de la mà, apujar-se la samarreta i deixar-se anar. Hi ha alguna dona que hagi pogut superar aquesta experiència?

És per això que sospito que les millors mamades deuen de ser les que es fa un mateix.

El problema és que si bé per una palla s’arriba amb certa facilitat a la cigala (a no ser que et faltin els braços o les mans), pocs homes poden presumir de poder-hi fer arribar la boca.

Jo mateix, per exemple.

La meva especial configuració anatòmica, sumat a un lleuger sobrepès i a una manca total i absoluta de flexibilitat de l’espina dorsal, m’han impedit sempre gaudir d’aquesta experiència.

I no us penseu que no ho he intentat. Però malgrat haver provat fins i tot de passar per un gimnàs per guanyar elasticitat, la soca de la cigala es manté sempre a uns cinquanta centímetres de la meva boca. Massa lluny, en efecte, per poder-me la encabir tota a la cavitat bucal.

És per això que si mai m’apareix un geni en una làmpada, el primer desig que li demanaré és que me la faci créixer com a mínim els vint centímetres que em falten per, ni que tan sols sigui, poder-me llepar la punta de la fava.

PS. Mentre això no arriba, si alguna dona vol rebre classes per perfeccionar l'experiència i sorprendre a les seves parelles amb la millor mamada del món, us informo que el període de matriculació a la meva acadèmia particular és obert durant tot l'any.

18 comentaris:

  1. Benaventurats els gossos, per que ells si que s'arriben!

    ResponElimina
  2. Doncs miri, jo no em dono per al·ludida, tot sigui dit.

    ResponElimina
  3. Aisss quanta raó!. Les millors mamades les de la meva xurri de l'època universitària: quan són més joves s'hi esforcen més!.
    Alguna universitària a la sala?. Bé, si fa l'Eso també em serveix...

    ResponElimina
  4. Ais... si l'autosatisfació és de les millors coses que s'ha inventat. Diu vostè que de cada 15 dones només una ho fa be com li agrada...la questiò és saber si ha estat vostè amb més de 15 senyores...

    ResponElimina
  5. Jo he tingut la sort de trobar-ne una que deu n'hi do, hi veies el cel, i això que no existeix. De les altres, algunes be i algunes doncs ho feien per complir l'expedient, fet que ja no val la pena que compleixin. En fi, s'haurà de seguir investigant, jo, com el senyor Llufa també estic obert a voluntàries.

    ResponElimina
  6. Ahh Llufa,
    quina raó que té. Això de xupar nabos no està feta pas per totes... poques hi ha que entenguin que una mamada no és el mateix que una palla feta amb els llavis...

    Per cert, si la seva academia té èxit en les seves classes particulars, jam passarà la llista d'alumnes destacades.

    ResponElimina
  7. Personalment, no pateixo per la manca de tècnica de la fèmina. El meu problema és que la majoria tenen la boca massa petita.

    ResponElimina
  8. El que surt a la foto és de la seva propietat?
    Quins són els consells per millorar aquest art?
    De quinze dones, només una li ha fet bé?

    ResponElimina
  9. sra. Arumi: Apunteu-vos a l'acadèmia. O us penseu que això és un consultori gratuït?

    ResponElimina
  10. Llesca: I és clar que no. Vos sou aquesta una de cada quinze!

    ResponElimina
  11. Quan val la matricula? és que
    amb l'anglès, alemany, francès i piano de les filles d'extraescolar, la mensualitat del gimnàs, la del pilates, anar a la perruqueria de tant en tant, perquè treballo de cara al públic... no s'imagina com se'n van els quartos i amb aquesta crisis...no sé pas si podria pagar una altra matricula.

    ResponElimina
  12. Per tots els que encara creuen que Marilyn Manson s'arriba a mamar la polla els diré que tot i haver-li tret 3 costelles per banda el fill de puta titafina no s'hi arriba. Jo ja li he dit que cal que li tregui el fetge i el pàncrees, que li molesten...

    ResponElimina
  13. helena arumi: afortunadament aquest mes fem la promoció 2x1. Si veniu acompanyada d'una amiga, a vos us sortirà gratuïta la matrícula i la vostra amiga s'emportarà un regalet cap a casa.

    ResponElimina
  14. Estic amb el senyor Sergi, quan es tracta de mamades el tamany importa.

    ResponElimina
  15. quin percal, no?
    haig de dir que com a fèmina catalana que sóc, un 80% dels homes amb els que he estat m'han dit que "sóc la tia que millor mamades fot"

    I esque xupar una polla és tot un art, i t'ha d'agradar.
    I resulta que a mi m'agrada xupar polles.

    ResponElimina
    Respostes
    1. pues nos podiamos conocer porque ami me gusta que me la chupen

      Elimina
  16. Srta de vidre, miri vostè quina casualitat que jo en tinc una de cigala ! El destí ha fet que una amant de les mamades caigui del cel. Au, vingui vingui que li ensenyo la cuca fera....

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails