dimarts, 6 de juliol del 2010

Sistema de punts


«Ep, un nou setanta-cinc!»

Amb l’arribada de l’estiu, la proliferació de noies seminues pels carrers de viles i ciutats ha obligat els homes a dotar-nos d’un sistema eficient per classificar les femelles segons les seves virtuts. Un sistema que amb el pas dels anys hem anat millorant i perfeccionant, dotant-lo cada cop de major efectivitat i precisió.

A la pre-adolescència, quan el nostre bigoti començà a poblar-se dels primers pèls escadussers conformant el què llavors en dèiem la frenada de bicicleta, adoptàrem un sistema bàsic, senzill, però efectiu per la seva simplicitat: hi havia ties bones i ties lletges. I entre les dues, «el montón».

Per ex. «La Gemma està bona»

Més endavant, ja en plena adolescència, vam anar perfeccionant el sistema. Ja no era binari, sinó decimal, amb puntuacions del 0 al 10, on 0 representava la lletjor feta persona i 10 la deessa dels nostres somnis, la Kelly LeBrock de les nostres nits de clínex i simbomba.

Per ex. «Mira, allà va un 8»

Però no n’hi havia prou, ens mancava precisió, així que tot just entrar a la joventut vam introduir-hi els decimals, sobretot a les xifres altes. Un 7’2, un 8’9, un 9’5... I a més, vam inventar el primer sistema de geoposicionament, basat en les agulles del rellotge.

Per ex. «Ep! un 7'5 a les 3!»

Però, ai las! tot és millorable i encara podíem donar una quart de volta més al sistema per fer-lo perfecte, superb. Ens hem fet adults i hem trobat el sistema definitiu.

I sortim al carrer, i d’una hora lluny som capaços d’albirar uns pantalons curts que s’endinsen parrús amunt i que dibuixen un cul esfèric, rodó, perfecte, combinats amb una samarreta de lli que defineix uns pits joves, tendres i desafiants.

I és llavors quan hi clavem la mirada i amb una precisió matemàtica exclamem: «Aquesta melafo».

34 comentaris:

  1. jo les classifico segons el nombre de ganivetades que els caldria a la cara per fer-les més maques. A nota més alta més lletja és inicialment. És una classificació inversa a la seva, però igualment efectiva.

    ResponElimina
  2. La meua classificació inicial era similar a la vostra (guapes-lletges) però féiem servir una terminologia pròpia:


    xiquilles Vs. cromos



    Per ex:

    - mira quina moreneta d'esquenes es veu des d'aquí!

    - hòstia sí, quin cul... i de cara, és xiquilla?

    - Uf, no... és cromo

    ResponElimina
  3. Si no fos perquè no sona tan bé, jo faria servir el terme "melfo" (la forma masculina de "melafo"). Podríem emprar "melofo", però ja estaríem castellanitzant...
    No sé, a algú se li acudeix un equivalent masculí de "melafo" que tingui una sonoritat maca?

    ResponElimina
  4. Mare de Déu !!
    Com deia la meva àvia n'hi ha més a fora que a dins! em refereixo al Dr.Muerte! of course!

    I segons la puntuació.... quina sorpresa ! 6 de juliol i "treballant" ! suposo que això de la puntuació és inversament proporcional al cervell que puntua.
    m'ha faltat un..."totes putes".... quanta feina hi ha per fer.....
    una pecadora.

    ResponElimina
  5. Una classificació de la meua joventut:


    Xiquilles Vs Cromos

    ResponElimina
  6. Potser sóc una mica precoç, però jo des dels 14 dic a tot "melafo".
    -Bon dia!
    -Melafo.

    o
    -Què tal nebot?
    -Melafo.

    ResponElimina
  7. Una classificació de la meua joventut:


    Xiquilles Vs Cromos

    ResponElimina
  8. Sr. Llufa permeti'm dir-li que al final tanta sofisticació ha acabat com el inicial ties bones-ties lletges, sols que ha evolucionat a la practica sexual.
    LLesca, proposo "melti" de "m'el tiro"

    ResponElimina
  9. Val, ha quedat clar que hui tinc problemes amb els comentaris...

    ResponElimina
  10. M'agrada la seva proposta srta. Tiquis! Me l'apunto!

    ResponElimina
  11. Llesca, proposo "melcla" de "me'l clavo", tot i que "melti" està molt bé, però es nota molt que és argot femení, per allò d'acabar en "i"

    ResponElimina
  12. Tot i que jo quan veig un paio d'aquells que pots caure de cul a terra, el primer pensament que em ve és: "Uf, està com una locomotora". Un dia, a un desconegut que hi havia al Corte anglès li vaig dir: "Vols que anem a un provador i fem un polvo ràpid?". Es va quedar amb la boca oberta. I no va dir res. Potser és que sóc molt lletja, tot i que aleshores tenia 24 anys i no estava mal...
    ais, homes... molt parlar però alhora de la verité els hi entra el pànic escènic.

    ResponElimina
  13. Sra. Tiquismiquis: Comentari erroni. Si bé una lectura ràpida pot dur a la interpretació que vos li heu donat, fixeu-vos que hi ha un matís important:

    A la pre-adolescència definíem tres categories de dones (ties bones, lletges i «del montón»), mentre que d'adult només en contemplem una, les melafo. La resta, ja ni compten.

    El sistema, doncs, s'ha perfeccionat.

    ResponElimina
  14. SRta. Anònima, passi per la meva consulta...

    ResponElimina
  15. Sra. Anònima: Amb 24 anys, ser lletja no ens diu res. Cenyiu-vos si us plau al sistema de puntuació adient, que amb aquesta edat correspondria a la puntuació amb decimals.

    ResponElimina
  16. Doncs, jo crec que era un 8,3 de l'època, sense tirar-me massa flors. però és clar, un mateix tendeix a veure's millor?, bé, la veritat és que uns quants xicots i no xicots m'anaven al darrere, suposo que amb un sistema de puntuació més primitiu que el vostre. Potser no passava del 7,7

    :-(

    ResponElimina
  17. Doncs, jo crec que era un 8,3 de l'època, sense tirar-me massa flors. però és clar, un mateix tendeix a veure's millor?, bé, la veritat és que uns quants xicots i no xicots m'anaven al darrere, suposo que amb un sistema de puntuació més primitiu que el vostre. Potser no passava del 7,7

    :-(

    ResponElimina
  18. Srta Anònima, recordi el lema "ninguna mujer es fea por donde mea", així que passi per la meva consulta, que l'he de repassar i/o escamotxar.

    ResponElimina
  19. Sra. Anònima, si éreu un 7'7 i amb 24 anyets em feu la proposta del provador us asseguro que trontolla el Corte Inglés.

    I amb un 8'3 us endinyo la cigala, el penjador i les cortines si fa falta.

    ResponElimina
  20. Missatge pel Dr.Muerte (és que no hi ha la possibilitat de l'anonimat en el seu blog. Disculpi Mr. llufa)

    Hola, sóc la lectora anònima del Sr. Llufa. Això és la consulta? una mica gore. Je, com per sortir amb un senyor com vostè amb les "afotus" que posa... donen un cert iuiu.
    Lo de la menstruació no és cap misteri. Jo, el primer dia, no puc fer-ho perquè seria un sidral i encara que em xuto amb buscapina compositum (que va perfecte, dues alhora i adéu dolor)estic bastant fumuda, però els altres dies es pot follar si en tens ganes, tot i que quantes més ganes en tens és just abans de la regla, almenys jo. Allò que et puges per les parets buscant un mascle... ah i quan ovules també. Molt animal i sense romanticisme. Les hormones són així.

    Un plaer visitar-lo.
    Per cert, és guapo vostè?

    anònima H

    ResponElimina
  21. Sr. Llufa, esteu segur que no us haguéssiu rajat
    amb la proposta inesperada i a la vos de Ja! ?

    anònima H

    ResponElimina
  22. Li explico l'anècdota sencera Sr.Pere.
    Lo del tall anglès, érem dues amigues i vam decidir fer la pregunta d'anar a fer un polvo al emprovador a tres nois cadascuna, aviam què passava. A ella un li va dir que no, un altre es va apartar com si tingués la pesta i un que va dir que sí, quan eren a l'emprovador i ella li descordava els pantalons a ell, el noi li va dir "tia, estàs boja" i va marxar.
    A mi, el primer es va quedar amb la boca oberta i res, el segon em va mirar com si li hagués demanat un milió d'euros i va seguir caminant i el tercer, que semblava més tímid, va dir que vale. Però quan anàvem cap als provadors em diu: escolta, però així de cop, sense prendre res no et sembla una mica fort?
    I li vaig dir,que potser sí, que tenia un dia tonto. Em vaig disculpar i vaig fotre el camp per trobar-me amb l'amiga.
    O sigui, molts homes pensen que una dona que els hi entra així, deuen ser del manicomi. Perquè tan superlletges no érem! coi!

    H.

    ResponElimina
  23. Tinc diversos comentaris a fer sobre el material aquí exposat.
    1) l'anecdota del les noies humides del corte ingles m'ha posat tonto, i posaré algun ciri perque em passi algun dia a mi. Pensava que això només pasava a les pel·licules. Quantes nits somiant coses d'aquestes! Crec que diria que sí, l'unic que em faria por és que fos una camara oculta...
    2) tots aquests sistemes de classificació em semblen molt bé, he utilitzat alguns d'ells i tot. Però a la meva tribu ens anava més el llenguatge en clau. Per exemple, exisita la "gamba", és a dir, s'aprofita tot menys el cap. O la "farola", que quan erem joves ens servia per entendres entre els amics. És que "puta" sabien que significava.... Coses de la joventut... I com aquestes, molt més.
    3) Ja com a tall de curiositat, tinc un radar femení infelible. No sé com m'ho faig però diviso les pubilles potents de tres hores lluny. De vegades m'enorgulleixo de mi mateix, i de vegades em preocupo i tot, potser es tracta d'una obsessió.
    4) Finalment, els anys han passat i he descobert que m'agraden les dones. És a dir, que m'agraden totes! També caldria afegir que el llistó ha baixat tant que ja està per sota el nivell del mar, i li ha donat temps de podrir-se i tot.

    ResponElimina
  24. Srta Anònima H, ja he activat la opció de comentaristes cagats i anònims al meu blog. Ja pot fer caca allà si vol.
    si m'hagués preguntat això del corte inglés a mi li hauria contestat quelcom semblant a "depèn, si desapareixes 3 dies es preocuparan gaire a casa teva?".
    I sobre el meu aspecte exterior, què vol que li digui... passi per la meva consulta, enviï'm un e-mail o jo què sé. Aquestes coses, com les cirurgies, millor en privat.

    ResponElimina
  25. JO he arribat a un punt en la meva vida en que només classifico la gent per "follable" o "no follable".
    I em quedo tant ample.

    ResponElimina
  26. Sra. Anònima: Ho heu aconseguit, ens heu posat verros a tots.

    Ara, sortiu de l'anonimat, creeu un usuari, obriu un blog, envieu fotos a jaybee.cc, envieu-nos fotos a nosaltres, continueu fotent-nos calents, passeu-nos el telèfon, masturbeu-nos intel·lectualment.

    La resta, ja ho anirem trobant.

    ResponElimina
  27. ai, no puc sortir de l'anonimat Sr. Pere, com a molt me'l puc follar però manant jo, eh? quants anys té? és guapetó?

    H.

    ResponElimina
  28. Sra. Anònima Mentre us poseu al damunt i jo no m'hagi de bellugar massa, estic a la vostra plena disposició.

    Si sóc guapetó, dieu? Estic entre Falete i Val Kilmer (època actual). D'edat també.

    ResponElimina
  29. Al damunt i molt a poc a poc, tot lent, faré cercles en sentit horari amb l'eix del seu penis erecte. Per què, ja que voleu descans, almenys la tindreu com una pedra, no? uhumm...

    H.

    ResponElimina
  30. va, digui'm "H" que és més curt i fàcil, llufitó

    ResponElimina
  31. La anònima "H" ja te un homenatge de la meva ma esquerra. I si m'arriba a proposar allò del tall anglès ens fan fora els segurates. Sempre i quant fos després de la meva experiència juvenil d'una senyora madura i uns lavabos de la renfe. (No hi ha com l'experiència)

    ResponElimina
  32. Aquí n'hi ha un que no li agraden les vaques. O potser una vaca ressentida, tant és:

    http://putagorda.tumblr.com/

    Acollonant. No sé pas què en diria, del sistema de puntuacions, però sembla que té les coses força clares.

    ResponElimina
  33. Jo vull fer un comentari en referència al contingut del post. Tot i que també deixo el tema obert a que la senyoreta H anònima (hanònima fa mal a la vista) continuï amb l'escalfament de tots.

    Pel que fa al tema de valoració femení jo optaria per un sistema de decimals intercalant paraules clau. Per augmentar la precisió utilitzarem 4 decimals en una escala del 1 al 10 i amb un increment de 0,0001. Essent 0,0000 (és a dir 0) el mínim i 10,000. Tots els valors entre 0,0001 i 9,9999 seran vàlids. A més a més podem decidir quin valor posar a paraules com "melafo". Segons el seu text seria el 10,000 no? Doncs això. Ara pensin algunes paraules per a tots els valors exactes de 1 a 9 i tot el que quedi entre mig mitjançant decimals.

    D'aquí un temps podríem pensar en un altre estàndard que no sigui compatible amb l'anterior i que ens obligui a canviar a tots de sistema. Una mica com amb la TDT i la TV de tota la vida, només per tocar els ous.

    ResponElimina
  34. Sr. Llufa quan te raó te raó. Es cert han sofisticat el sistema.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails