dissabte, 17 d’abril del 2010

Tanquem la paradeta



Des de fa quatre o cinc anys sembla haver-se generalitzat l'opinió que TV3, la teva, ha esdevingut una merda.

D’uns anys ençà, és ben habitual sentir afirmacions com «va de capa caiguda», «ha perdut molt», «va a pitjor», «TV3 ja no és el què era»...

I jo em pregunto... què era?

Filiprim, Betes i films, Blanc i negre, Bona cuina, Tres senyores i un senyor, 7 de notícies, Dinamita, Tot per l’audiència, Àngel Casas Show, La Lloll, Quico el Progre, Tres pics i repicó, Teresina SA...

Benvolguts pendons, qualsevol temps passat no va ser millor. Però ja no ho recordem.

I ara, tanquem la paradeta que avui és Sant Elies, Sant Pau, Sant Isidor, Sant Anicet i Sant Robert.


Bola extra: Per a tots aquells que diuen que TV3 a més d'empitjorar, s'ha espanyolitzat, un vell amic del nostre blog m'ha fet arribar la programació de la segona emissió de TV3, el 20 de novembre del 1983, amb els catalaníssims reportatges El Fary i Informació del viatge del Rei Juan Carles a Tunísia, El Zaire i el Congo Brazzaville. Dos programes amb una clara vocació nacional.

21 comentaris:

  1. Al menys hui, dissabte a la nit, no han tingut vostès a Jaimito Borromeo en prime time, com a Canal 9.


    Quan diu que tanca la paradeta no voldrà dir que deixa el bloc, no? No voldrà que la veïna deixe de fer-li mamades...

    ResponElimina
  2. Sr. Llufa,

    de tot aquest sofregit de programes que esmenta, fixi-s'hi que gairebé tots eren una gran merda, sí, té raó, però també gairebé tots eren força nostrats.
    Ara però, la tele 3 es dedica a fer marathons per curar les verrugues del cul al Nadal, de fotre culebrons per un tubo, de fotre Operacions Trincaires, Gran Hermanos i similarts. Vaja, de fotre el mateix que la resta de canals de merda.

    ResponElimina
  3. SÍ SENYOR!
    En tot cas cal fer dos matisos:

    1) El català que empraven era més correcte.
    2) Tenia petites joies pròpies i grans joies d'importació (Escurçó Negre, Bola de Drac, Bottom, Els Joves...)

    ResponElimina
  4. A més teníem en Buenafuente, que abans feia més gràcia, un programa de tarda decent com el de l'Albert Om, i les series de Joel Joan, que encara que ens caigui malament, cal reconèixer que eren de més qualitat que les actuals.

    ResponElimina
  5. Disculpi el meu segon comentari, només volia afegir que si cerca al google "tv3 puta merda" hi trobarà el post que vaig escriure corresponent a aquest assumpte.

    ResponElimina
  6. sento estar en desacord amb vostè, abans la programació era molt millor, amb el vip noche, les mamachicho, tu media naranja, els inicis de crònicas marcianas. ah! tv3 diu, no a casa no mirem això, és telebasura

    ResponElimina
  7. Doncs que vagi bé ! Si d'això ja d'allò.
    Passi-ho bé ! i gràcies per l'entreteniment proporcionat, que ha estat d'alt nivell.

    ResponElimina
  8. Tenqueu el bloc Pere? ...no m'ho crec pas.

    Doncs jo no he sentit a ningú despotricar de TV3, però llegint alguns dels comentaris de més amunt, sí que és veritat que abans feien programes més xulos...Buenafuente, Plats bruts, millors sèries d'humor...de fet, jo abans mirava molt TV3 i ara que hi penso, ja no la miro tant! potser sí que tenim un problema.

    ResponElimina
  9. Remitjó: No, no tenim en Jaimito Borromeo, però hem tingut la Llol, en Santi Millán i en José Corbacho.

    Quant a ‘tanquem la paradeta’ denoto una certa incultura televisiva, com a mínim quant a TV3. Clar que potser vos teniu excusa, però els principatins no tenen perdó de Déu.

    Senyor Gerent: Sobre els productes nostrats us explicaré una anècdota que ja he citat alguna altra vegada en aquest blog.

    Als anys 60, després de la revolució, Cuba es va quedar sense Coca Cola a causa del bloqueig comercial dels americans. Aquest fet no seria massa importancia sinó fos perquè Cuba és el bressol del cubalibre, una beguda que lògicament quedava amenaçada amb la decisió americana.

    Davant d’això, el Comandante Fidel va ordenar la producció d’un sucedani per poder tornar a gaudir del popular cubalibre.

    El dia de la presentació de la nova cola cuba, Fidel entomà un got i després de fer un llarg glop digué:

    «Esto, esto es una mierda, pero al menos es nuestro».

    Encara ara continuen suspirant per una Coca-cola.

    Feu-ne la lectura que vulgueu.

    Josep: Ens els dos matisos us he de donar la raó, però els programes eren igual o més merdosos que ara.

    Sergi: Indubtablement, a totes les èpoques de TV3 hi ha hagut programes bons, però en general, TV3 sempre ha estat una merda. No és pas un fenòmen nou com molt semblen creure ara.

    I si no, repetiu amb mi: Lloll Bertran, Teresines, Jet Lag, Psico Exprés, Això és massa (Màgic Andreu)...

    esmegmatitzat: Ah! benvolgut esmegmatitzat, ha estat llegir la paraula ‘mamachicho’ i m’ha començat a plorar l’ull de la fava. I «tu media naranja»! Pareu, pareu, o no responc de com pugui deixar el monitor i el teclat. Diuen que el mató i la llet condensada són molt dolents per a la tecnologia

    Anònim: Us remeto al segon paràgraf de la resposta al sr. Remitjó.

    Noa literal: De nou, segon paràgraf sr. Remitjó.

    Buenafuente? Millor?

    Quant a veure menys la televisió, és només TV3 o és tota la televisió que mireu menys? Penseu que la reducció d’hores televisives (com a mínim de programació no infantil) és una de les conseqüències de cohabitar amb individus menors d’edat.

    ResponElimina
  10. Actualment de Tv3 m'agrada (a part de la mala llet de la Terribas, amb una dona així de presidenta, el país aniria força millor) La sagrada família (dec ser l'únic que se la mira, suposo), Crackòvia i Polònia... la resta, força porqueria.

    ResponElimina
  11. Senyors, APM, que passa per ser un dels millors programes de la història d'aquest país.

    ResponElimina
  12. Si ho desitgeu els hi foto una bomba a les "flagonetes" de rodatge (i de pas m'enduc per davant a algún actor/actriu); és que últimament estàn dia sí i dia no per aquí rodant la telenovel·la de torn.

    ResponElimina
  13. Entrada actualitzada amb material audiovisual.

    ResponElimina
  14. Ja que defeca sobre TV3 passat i present, li demanaria mossènyer que dediqués un post a "Amor a Primera Vista". Quan tingui a bé sortir-li del ventre, naturalment.

    ResponElimina
  15. Quants record em desperteu..."amor a primera vista"!!!! jo devia tenir uns 11 anys (aprox) i me'ls grabava en VHS per tornar-los a veure, un cop i un altre i un més. Amb aquella Montse Guallart i l'Àlex Casanoves que ho feien fatal però m'entretenien...també vaig gravar tots i cada un dels capítols de les Tresines S.L., que autèntic tots els personantges...em pixava de riure! a banda d'aixó, el que volia dir és que si miro menys tele, com molt bé heu dit, és perquè cohabito amb una menor i no surtim del Disney Chanel...bé, del nninney sanneee mamaaaaaa...que sí filla que ja vaig!!!!

    ResponElimina
  16. Em passa el mateix, entre el Disney Channel i el Clan... Enyoro tv3 i les seves 'caques', però com diu el Fidel: 'són una merda, però són nostres'. Tot i que sospiro per una bona serie nordamericana...

    ResponElimina
  17. Thera, jo a Clan ric molt amb Bob Esponja... crec que entre ell i Fèlix Millet hem de renovar l'ideari català i els seus herois.

    ResponElimina
  18. Ep, surfzone, en Millet ja ha renovat el panteó heroic català. L'estafa als consogres l'ha catapultat.

    ResponElimina
  19. APM, Polònia, Crackòvia, 30 minuts, Sense Ficciò, Sputnik, Thalassa, Valor Afegit, Singulars, els documentals del 33,... Que TV3 és una merda? Una merda comparada amb que? Amb la BBC? Aneu a cagar!

    ResponElimina
  20. Senyor Merdevalista: tota la raó, amb consogres així, qui vol enemics? Fotre el palo amb aquest estil no té preu... per a tota la resta, MasterCard (o sinó la caixa del Palau també va bé).

    ResponElimina
  21. L'heroi nacional hauria de ser en Montull, aquest sí que n'ha sabut. Arreplega el mateix que l'altre i deixa en Millet sol a la primera línia de foc.

    D'aquí quatre dies d'en Millet s'en recordarà tothom, mentre que en Montull podrà anar per la vida ben tranquilament. Montull? Quin Montull?

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails