dijous, 4 de març del 2010

On planta la cuca en Carles Puyol?


Volem tomàquet!

Durant els anys 80 del segle passat, amb la recuperació de la democràcia, els llavors governants del nostre país van iniciar una croada que també ens permetés recuperar-nos com a país.

La idea era teixir unes mínimes estructures d’Estat encara que continuéssim sotmesos a Espanya.

Fruit d’aquesta voluntat van néixer TV3 i els Mossos d’Esquadra. I posteriorment es va impulsar el què es va anomenar ‘rock català’, amb la voluntat de normalitzar la nostra llengua entre un jovent que res tenia a veure amb els setze jutges i els cantants de Xàtiva.

Però enmig d’aquesta tasca normalitzadora es van oblidar de l’element més important de normalització i cohesió d’un país:
la premsa rosa.

Catalunya disposa d’un nodrit repertori de revistes de totes les temàtiques imaginables i per imaginar (naturisme, agroecologia, psicopedagogia, cunicultura, medievalisme, pensament cristià, caramelles...), però cap, cap, dedicada a escampar les interioritats i les vergonyes del famoseig català.

Volem saber on planta la cuca en Carles Puyol, quins són els embolics extraconjugals de n'Emma Vilarasau i a qui se la xupa na Marta Torné. Volem conèixer les fílies sexuals de n’Espartac Peran i veure la casa d’en Xavier Coral. Volem un «robat» de na Núria Roca en top-less i de na Pilar Rahola en una platja nudista.

Volem saber fins l’últim detall del currículum «professional» de na Mari Pau Janer i conèixer quines substàncies ingereix en Joel Joan. Volem veure la col·lecció de llenceria de na Montserrat Nebrera, saber on planta el cul en Josep Cuní i què se n’ha fet d’en Josmar.

Les marujes catalanes són un percentatge altíssim de la població i tenen dret a ser informades des d’una òptica catalanocèntrica com a via per assumir una veritable consciència nacional.

Perquè elles també voten, Catalunya rosa.

30 comentaris:

  1. "Pilar Rahola en una platja nudista."

    ResponElimina
  2. Amb aquestes fotos de capçalera mai arribo a al text.

    Per cert, Arusitys fa pudor a burdell

    ResponElimina
  3. Aquest nacionalisme rosa podria estar fàcilment encapçalat per la Karmele. Ella ja ha donat mostres del seu catalanisme, tot i que també de la seva imbecil·litat

    ResponElimina
  4. cert com la vida mateixa!

    on s'ha de signar?

    ResponElimina
  5. jo tenia entés que en Puyol plantava la cuca amb la Queca...

    ResponElimina
  6. Coincideixo amb vostè, senyor Llufa... però crec que podríem saltar-nos la Rahola a la nudista!

    ResponElimina
  7. Bona idea, els perruquers ja fan cua!!

    ResponElimina
  8. Jo fresso per gaudir de la combinació "llenceria" i "Montserrat Nebrera". Confesso que aquesta dretana dels collons em posa tonto. Deu ser que la vilesa té morbo.
    La resta per a qui ho vulgui. I ara em pregunto: qui seria l'equivalent català de la Belén Esteban??? Joder, m'acaba d'entrar "canguelo" només d'escriure'n el nom...

    ResponElimina
  9. L'Aruscitys aquest de catalnocèntric poc. Ara bé, s'atrevirà mai TV3 o alguna privada a fer-ho?

    ResponElimina
  10. El Josmar és "col·laboracionista" del fricandó-matiner-de-raaac-cent-cinccc-amb-vador-lladó.

    Està com una marsopa el malparit

    ResponElimina
  11. Crec que el Josmar fa o té la seva própia tele local. Sobre la Esteban en versió nostrada no se m'acud ningú altre que la Monsita Caballé.

    ResponElimina
  12. No em convenç, benvolguda RaTeta, no em convenç... Què li sembla si es transvesteix el "Yoyas"?

    ResponElimina
  13. Que es descobreixin les aficions privades dels monjos de Montserrat!

    ResponElimina
  14. tal com ho descriu ens presenta una Hola! o una Lectur(e)s, però... i la Cuore a la catalana què? A mi no m'interessa la casa d'Espartac Peran, però vull veure la celulitis amagada de Bibiana Ballbé!

    ResponElimina
  15. Jo crec que aquella que es deia "Fresita" del gran hermano podria fer les vegades de Belen Estevan. I més rosa que aquesta... Ara només queda fitxar el Jordi Xavier Vasques, i portar la proposta a la teletres

    ResponElimina
  16. I no oblideu en German de Saba-Sabadeeeeell! Per a més in-ri, ex-escolanet de Montserrat.

    ResponElimina
  17. I quan ho aconseguim ja només ens faltarà poder presentar el nostre propi freak a eurovisió per sentir-nos realitzats com a poble europeu amb tots els seus drets.

    ResponElimina
  18. A mi m'ha motivat el tema de les fílies sexuals d'Espartac Peran. Us l'heu mirat bé? Deu donar per un col·leccionable de planeta agostini.

    ResponElimina
  19. Srta. Tiquismiquis, la seva opció ja em sembla més adient. "Fresita", una BE en potència.

    ResponElimina
  20. Fa alguns anys TV3 va provar d'emetre un programa al més pur estil "corazón corazón". Desgraciadament, el meu cervell ha reprimit aquest dolorós record i no puc dir-li el nom fins que no em sotmeti a una hipsnosi regressiva, però no devia durar més de 10 dies.

    ResponElimina
  21. "Pilar Rahola en una platja nudista"

    ...

    Vagi en compte amb el que desitja.

    ResponElimina
  22. Hi ha una revista de "premsa rosa" que és diu, "Hora Rosa" i surt a Figueres. Esclar que no donen el nivell d'informació morbosa que proposeu, però sí parlen de la "jet" a nivell comarcal ;)

    ResponElimina
  23. En Vironer li farà un monument quan torni, mossènyer Llufa.

    ResponElimina
  24. No se on la planta en puyol......però que la planta segur!!!!i no pas amb la queca

    ResponElimina
  25. Molt bo, jo crec que l'apoteosi ha arribat amb el que has dit del Cuní.

    Per cert, no hi ha gent brava i honrada als pobles de Catalunya per on volta el pseudograciós de l'Espartac disposats a fer-li sortir sang del nas?

    Salutacions!

    ResponElimina
  26. Sr. Pere Llufa, ja porta gairabé 20 dies sense escriure, que li falta temps o inspiració? Ens està preocupant.

    En altre ordre de coses, sap algo del Sr. Brillant? des de que va tancar el seu blog, a fet alguna acció digne de ressenyar? Es sap algo?

    Ignoro si el seu blog es segueix actualitzant, de ser així, no em trobo entre els seleccionats per poder veure'l. Trobo a faltar els seus exabrupts regulars (no tant com els seus, Sr. Llufa, es clar).

    Bona tarda,

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails