dilluns, 1 de març del 2010

Menjar amb bata


Vegeu en canvi aquesta infermera.
Tot i que menja al mateix hospital, es treu la bata per dinar.


Essent la bata una peça de vestir que els metges utilitzen principalment per demostrar pulcritud, higiene i neteja, per què la majoria van a dinar i esmorzar fora de l’hospital amb la bata posada? Per què més d’un porta també l’estetoscopi penjat del coll (jo n’he vist tacats de salsa pesto i mostassa)?

Metges: fatxendes, fanfarrons, pinxos, fills de puta tots.

PS: Menys el Doctor Muerte. Sé que ell porta bata negra i que sempre dina al/del mateix lloc de treball. És dels pocs professionals que no dedicant-se a la gastronomia, en comptes de dur-se el dinar a la feina se l’endú a casa.

5 comentaris:

  1. Senyor Llufa... quanta veritat... i quanta ira se m'anava acumulant al llegir, primer per la temàtica i segon perquè pensava que em fotia al mateix sac que tots aquests fatxendes fills de la gran puta. Per sort la seva PS m'ha tornat la serenor, i avui podré dinar (i sopar) el fetge cirròsic que cogui a la sala de radiografies.

    ResponElimina
  2. Els metges, tocats per la vareta de la omnipotència, no fan servir la bata per higiene. Ho fan per mostrar la seva posició superior a l'escala social. Des que les dones de la neteja també la porten, es veuen obligats a portar tot el puto dia els auriculars aquells penjats del coll...

    ResponElimina
  3. Llàstima que la gran majoria d'infermeres són chonis estretes de cul ample (quina paradoxa), no com la de la foto.

    ResponElimina
  4. A mi el que m'intriguen és si se la treuen per cagar.

    ResponElimina
  5. No m'ho havia plantejat mai, però és cert, fan el café, surten a fumar...amb la bata posada! i crec que no, que no deuen pendre's la molèstia de treure-se-la ni per fer pipi ni per fer popo. Quins fastigosos.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails