dimarts, 1 de desembre del 2009

Menjar figues


A finals d'estiu és a millor època

Sempre he cregut que quan hom és ben fel·lat té el deure de correspondre.

Per això, jo que em considero una persona justa i generosa, sempre que he rebut un bon tracte m’ha agradat respondre-hi baixant a la font. I no només per ella, sinó perquè descobrir amb la llengua i els llavis els racons més íntims d’una dona i fer possible que es retorci de plaer és una experiència sempre enriquidora i sorprenent.

Però no és una tasca fàcil. Si la ment de les dones ja és d’una gran complexitat, imagineu-vos-en el cony. Hi ha homes que diuen que n’hi ha prou amb una bona tècnica per aconseguir que una dona arribi al clímax. Però s’equivoquen. No es tracta de baixar a l’abeurador a llepar com qui escura un plat de sopa. És art, experiència, habilitat, generositat i saber estar amatent a les reaccions. Perquè cada dona requereix d’atencions diferents i allò que val per a una no val per a la següent.

Hi ha dones que volen sentir l’alè càlid i la la humitat dels llavis sobre el clítoris, suaument, com qui hi passa de puntetes. N’hi ha que demanen més passió, i n’hi ha fins i tot que volen sentir-hi el frec de les dents. N’hi ha de viscerals, que volen ser posseïdes per un frenetisme de llepades amb la mateixa passió que qui es menja un tall de síndria amb cinc segons.

N’hi ha que requereixen tota l’atenció en un sol punt i n’hi ha que volen que ho abarquis tot d’una volada.

També hi ha la dona que gaudeix sentint la llengua a dins. I la que la vol tan endins que només Gene Simmons seria capaç de complaure-la.

Hi ha la que vol que acompanyis la feina amb un dit i la que en vol dos. I tres. Hi ha la que s’estira en el llit, receptiva, i la que necessita cavalcar-te la boca.

Hi ha la que...

En tots els casos, però, no hi ha millor recompensa que veure com acaba amb les cames tremoloses al voltant del teu coll, exausta com si hagués corregut una marató i amb aquella mirada i aquell mig somriure d’agraïment impossible de descriure.

Per això no entenc la dona que —bo i neta*—, en veure com la teva boca abandona els seus llavis en direcció als altres, un cop superat els pits i encarat l’estómac, t’agafa el cap amb les dues mans i et diu «no, això no».

Què els passa pel cap? Per què aquesta renúncia a una experiència tan vital i plaent com aquesta?


* Sento trencar l’encant, però això m’ha fet recordar l’acudit de la gitana que seia espaterrada al carrer menjant un tall de meló i una veïna li deia: «Maria, cierra las piernas que se te ve todo». «Sí hombre, y que se me vayan las moscas al melón».

29 comentaris:

  1. Por a perdre el control? A desfer-se literalment? Per pudor?
    Una ex nòvia es negà en primera instància i després no va tenir cap problema. Deia que per la seva olor. Ni que fossin les deixalles del peix! Quines manies...!

    ResponElimina
  2. Primer de tot, quasi mm'has fet tenir una ereccio.

    N'hi ha que van de monjes per la vida, pero tothom sap que les monjes son les mes putes del convent. Les que no volen que baixis, en realitat, volen ser violades. Te estan dient "Baixa cabro, pero has de ser agresiu. Pega'm".

    El mon de les dones es massa complexe.

    ResponElimina
  3. senyor llufa:
    crec que arriba vostè una mica tard per collir i menjar figues: estem al desembre! O bé ja les trobarà aixutes o bé es tindrà que conformar amb les més podrides, aquelles que ja fa setmanes jeuen a terra caigudes de l'arbre i que segurament han sigut ruixades per pixades de gats sifilítics.
    molt afectuosament, Leti

    ResponElimina
  4. Em centraré només en les que diuen "no". La resta de la seva descripció molt treballada i bla bla bla.
    Les que diuen no acostumen a ser les que també et diran no a fer-te una neteja de sable. Aquí tenim el conflicte d'intentar convèncer-les de que baixin a provar el calipo o passar pàgina. Sincerament passin pàgina. No hi ha mamada més absurda i poc gustosa que la feta per una tia que ho fa poc convençuda.
    Dones del món, deixeu que us mengin el chumino així com vosaltres mengeu els naps de la vida!
    I feu-ho amb gràcia i salero, que no cal feu veure el que no sou; tots els presents sabem i entonem el lema: "Totes putes".

    ResponElimina
  5. Veig que vostè ha ligat recentment.

    El felicito a vostè, i a la senyoreta afortunada.

    ResponElimina
  6. Potser diuen que no per que acaben de pixar i tenen por de que ho notem. Ves!

    ResponElimina
  7. Pere Llufa, per l'amor de déu, que ens vol posar calentes a totes o què, amb aquesta demostració d'experiència i bon saber fer??

    Ah també hi hauràn les que et faran sentir que et falten mans: Dits pel cony, pel cul, i una mà apretant fort a cada mamella.

    I ara em vaig a confessar a cal Pare Bukkàkez, que estic començant a tenir pensaments impurs. Amen.

    ResponElimina
  8. Amb tant bons arguments qui es podria negar a deixar-se ...menjar?

    ResponElimina
  9. Con paciencia y con fatiga se la metió el elefante a la hormiga. Xascarrillus a banda el tema requereix habilitat lingüística i barba crescuda o miradament afaitada. En el seu cas estic rumiant el meu proper regal de Nadal: pelaeta estilo Nancy.
    Bon profit!

    ResponElimina
  10. la meva teoria és que vostè tenia un espàrrec penjant de les dents i la noia era fastigoseta de mena. ben pensat, a nadie le amarga un espàrrec, com acostumen a dir.

    ResponElimina
  11. Senyor Llufa,
    i del tema pels que n'hem de dir? Hi ha llengua afilada com una daga que pot sortejar tots els perills i folicles, però hi han llengues romes que es queden enredades a la primera de canvi.

    Tal com deia més amunt la iaia, caldria moltes mans, moltes llengues, i una tisoreta per nar fent...

    ResponElimina
  12. Senyor Merdevalista: Algun tipus de complexe moral o social probablement. Complexe que se'n va a prendre pel sac quan finalment coneixen les virtuts d'una bona menjada.

    Tito: Les que no volen que baixis, quan baixes no volen que pugis!

    Leti: Per això existeixen les conserves sra. Leti! Per tenir figues tot l’any. No seran fresques, ni seran tan bones com acabades de collir, però també se’n disfruta.

    I jo sé de moltes figues que si les manipules com cal, es fan confitura.

    Dr. Muerte: Efectivament docte Doctor. De la mateixa manera que menjar figues és un art, saber-la mamar també comporta ofici i no totes en tenen.

    Per cert, res de 69. Per una estona d’acord, però res és més plaent que seure tranquilament mentre te la xupen (o te’l mengen). En tot cas, com diuen, millor el 68: tu me la xupes i jo te’n dec una.

    Josep: Res de res sr. Josep. Aquest text és més un epíleg que una narració. Ja començo a estar en una fase que tot el què explico ja són figues d’un altre paner.

    CETINA: Vos sí sabeu trencar l’encant d’un relat!

    iaiapunkarra: Escalfeu-vos iaia, deixeu-vos anar i gasteu els cartutxos que us queden que la vida és curta!

    Sobre les dones que dieu, no les he posat perquè no són abastables en solitari. Aquí ja necessitaríem treballar en equip.

    I vigileu amb el Pare que darrerament em sembla que li crema massa el ciri!

    Goculta: Oi que no? Doncs encara n’hi ha alguna.

    Srta. Tiquismiquis: En quin paràgraf? o en tots?

    Delfica: No cal ni dir que la depilació és obligatòria per les dues bandes.

    I si us plau, il·lustreu-nos amb el regal. Tipus Nancy dieu?

    Modgi: Mentre l’espàrrec no el tingués ella penjant entre les cames, em quedo més tranquil.

    Senyor Gerent: En l'apunt «bo i neta» anava implícita l’obligatorietat que allò no sembli la selva del Mato Grosso. No cal la depilació completa, però tampoc que hi haguem de baixar amb les tisores de podar.

    ResponElimina
  13. Jo sempre he dit que els pèsols són com els pèls de cony: per molt que els apartis sempre te'n fots dos o tres.

    ResponElimina
  14. Aquest post hauria d'haver acabat amb un parell o tres de links ben porcs. Per fer-nos la palla, més que res...

    Per la resta, totalment d'acord.

    ResponElimina
  15. Hi ha tios subnormals que no els agrada menjar figues, però que no els agradi a elles?? Mala senyal, alguna cosa greu els passa.

    ResponElimina
  16. Interessant. Quan una dona diu "no, això no", és per vergonya i perquè encara té una relació difícil amb el seu propi sexe. Penseu que les dones tenim un sexe ocult, cap endins, a diferència dels homes que el porten per fora. Per això desde petites vivim la nostra sexualitat com algo secret. En un nen la mare li diu: mira quina tita més grossa, ai la titiua del meu nen...en canvi cap mare diu: mira quina vulva més grossa, ai que me la menjo....desde petits els homes veieu el vostra penis com qui veu un peu. Nosaltres, si no agafem un mirall, no veiem res!!! això crea tabues en algunes dones, les que diuen "no, això no".

    ResponElimina
  17. Anthony S.: Molt bona comparació, tan del dret com del revés.

    Albert: Ja ho havia pensat, però coneixent-vos a tots he cregut que amb la imatge de les figues ja n’hi hauria prou.

    Sergi: Tios subnormals amb complexe malentès de mascles. Quillacos la majoria.

    Noa Literal: Teniu raó, tot és qüestió de pedagogia. Afortunadament aquestes noies trobaran molts candidats a mestre per fer-ne passar els tabús i les moralines de les que encara són hostatge. Mentrestant, una llàstima que que renunciïn al plaer per una simple qüestió cultural.

    Nota: El dia que la meva mare em digui «ai quina tita més grossa, ai que me la menjo» la ingresso en un psiquiàtric. Us ho ben juro.

    ResponElimina
  18. M'he inflat que quasi levito, sort que amb el bony he fet palanca a la taula.

    ResponElimina
  19. Senyor, a Figueres l'haurien de fer fill predilecte.

    ResponElimina
  20. Vironer: Mentre no empastifeu la pantalla, vos tranquil. O el teclat, qeue fa de més mal rentar.

    Maria: Amb tant estornell, a Figueres el meu pardal no tindria res a pelar.

    ResponElimina
  21. collons , que m he empalmat tiu !!

    a mi em sembla que es posen mes catxondes cardant tel s hi els dits a la figa a darrera el clitoris per dins el cony ... al G

    buff , m exciten les olors que es 1 contentu

    ResponElimina
  22. I tan que em crema el ciri! M'encanta sentir la cera calenta on my skin.

    Per altra banda, jo també m'uneixo als partidaris d'una adequada depilació genital. Jo, quan menjo carn, me la menjo sense el pèl de la pell de l'animal. Doncs això. Millor pelades.

    ResponElimina
  23. Per què ingressaria a la seva mare al psiquiàtric? si li diu: "ai quina tita més grossa, ai que me la menjo", això no és un altre tabú? les mares són dones normals o no?

    (he rigut molt, cenquiu!)

    ResponElimina
  24. a mi m'agraden els homes com primitius o llenyataires amb destrals tallant fusta, amb la camisa de quadres suada i que mengin amb els dits...de vegades em poso gelosa quan escuren una cuixa de pollastre i voldria ser la cuixa de pollastre, aquells que ho fan tot amb una fruïció que esbatana i que grunyen en comptes de dir sí.


    La cuca de llum

    ResponElimina
  25. He de dir que el 80% d´homes que he conegut són aspirants a virtuossos que es pasen mitja hora destrossan-te el clítoris, sense adonar-se que ÉS UNA ZONA SENSIBLE i que moltes vegades només vols que es corri d´una vegada i et deixi dormir. Devant el dubte, i, especialment si ja saps que el paio és un patán, val més fer-se la remilgada que ferir el seu ego.

    ResponElimina
  26. un "no" potser simplement és que llavors no et ve de gust.
    si vols quedem al setembre que es temps de figues.
    una pecadora.

    ResponElimina
  27. per cert, jo també he tingut una erecció
    gràcies :)
    la mateixa pecadora

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails