dissabte, 2 de maig del 2009

La grip porcina i els anti-Bolonya



A aquestes alçades de la pel·lícula, ja s'han escrit moltes coses sobre la grip porcina. Té cap necessitat el món de sentir-ne cap més? Evidentment que no. Però encara queda lloc al món per a alguna teoria més? Evidentment que sí.

Aquí us deixo doncs, els meus cinc cèntims sobre la qüestió.


El veritable origen de la grip porcina: Saura i els anti-Bolonya

Molta gent s'ha preguntat per què els darers dos mesos no hi ha hagut tancades ni protestes estudiantils contra el pla Bolonya i per què, de forma sobtada, les mobilitzacions s'han reprès. La resposta es diu "Viatge de final de curs".

I quin ha estat el destí de molts d'aquests viatges? Exactament, ho heu encertat: la Riviera Maya, a Mèxic.

En Saura, que tot i ineptejar força de ximple no en té ni un pèl, ho tenia clar. Deixar anar un virus al tequila dels estudiants perquè aquests, un cop tornats i represes les mobilitzacions tot esperant les vacances d'estiu —com així ha estat— propaguessin la malaltia entre els seus companys de tancada.

I haureu de reconèixer que una tancada en una aula o en els passadissos d'una universitat, sense cap tipus de servei d'higiene, és un focus perfecte per incubar i traspassar qualsevol virus.

En aquest sentit, l'elecció del porc com a suposat causant de la grip tampoc no hauria estat casual.

És per malpensar...

6 comentaris:

  1. Un día que m'avorria molt vaig dedicar una estona a llegir el Pla Bolonya i em passa que no el trobo tan negatiu. Dit això, crec que no va gaire desencaminat senyor Llufa. Els d'IC-Verds ténen molta pràctica en això de fer els llocs inhabitables.

    ResponElimina
  2. Exacte! La grip porcina s'ha inventat precisament per a exterminar-los, sabent que anar a Mèxic és la meca de tot revolucionari que se'n preui.

    Ara només en falta inventar-se'n una pels pijippis que es tiren mig any a Brasil.. i seria l'enveja de qualsevol que es dediqui a exterminar de plagues.

    ResponElimina
  3. Senyor Pere Llufa, doni un cop d'ull a aquest web on s'han recopilat missatges twitter en clau d'humor sobre la grip porcina. Jo em quedo amb l'individu que sembla veure una estranya relació entre les dinàmiques socials contemporànies i la pandèmia:

    "ke casualidad de que haya sido justo cuando se a terminado la globalizacion,"

    http://absencito.blogspot.com/2009/04/apocalipsis-puerco.html

    ResponElimina
  4. i què tal una variant d'èbola per a escampar a missa, buidant els vials dins l'aigua beneita o la patena? o als tovallons dels restaurants per a pijo-carques?

    a veure si així acabem amb la putrefacta i rància plaga convergent neocon que empesta els Països Catalans?

    "que bo aquest article del sala-i-martin, si és que aquests aturats són uns autpentics ganduls... agghh, què és aquesta barreja de sang i merda que em surt pels budells?"

    això també molaria, tu

    ResponElimina
  5. Crec que ara tot comença a agafar més sentit...

    ResponElimina
  6. Markutis: Totalment d'acord amb el vostre últim judici. La sort és que en aquest cas el virus no podrà passar dels 80 quan arribi al Principat.

    iaiapunkarra: Em consta que la grip brasilera ja està en procés i es manifesta en forma de nen que esnifa cola i pagès sense terra. Toto i que no descarten donar-li forma també de tanga, perquè sempre hi ha algun pijiprogre d'aquests que en arribar a les platges de Brasil perd l'objectiu del seu viatge.

    Valero Sanmartí: Un enllaç excel·lent senyor Sanmartí! El món de la conspiranoia és infinit i supera qualsevol exageració de la realitat que nosaltres intencionadament volguem fer.

    Anònim: Us remeto a la resposta que he donat a la iaiapunkarra. Diferents laboratoris del món estan preparant un paquet de virus amb l'objectiu de fer cau i net a la nostra societat. El risc és que també preparin una versió per a nosaltres, però dubto que cap virus arribi a ser la meitat de filldeputes que sou/som tots plegats.

    Pol: A vegades tot és més simple del què sembla. La resposta, com diuen, sempre està allà al costat.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails