divendres, 22 de maig del 2009

Gent suada


Ni te m'apropis!

Segur que més d'una vegada heu viscut aquesta situació:

Aneu per un carrer força ple de gent. De cop noteu la pressió d'algú que us vol avançar. Us aparteu cap a un costat i... una esquena suada sense samarreta us frega el braç i us el deixa xop d'una suor que, evidentment, no és la vostra.

Si Déu existís, castigaria amb càncer de pell a tots els que van sense samarreta pel carrer.

14 comentaris:

  1. Oh! Una veritat com un puny!

    I ara pensi en una discoteca petada de gent, amb un alt percentatge de paios descamisats i que vostè vol obrir-se pas cap al lavabo. El més semblant a un túnel de rentat.

    ResponElimina
  2. Una de les coses més asqueroses de la humanitat. La suor aliena.

    Només amb l'escepció de que aquesta suor estigui provocada pel practicar sexe... Però passats 2 minuts després del climax, torna a ser asquerosa.

    ResponElimina
  3. Lo pitjor és estar en un concert en una sala a rebentar de gent, en ple estiu, morint-te de calor, amb la gent saltant i empenyent-se i de sobte els llestos de turno es treuen la samarreta, alguns amb les seves melenes adherides a la pell com si fos velcro. Els intents per fugir d'ells perquè no et toquin en un dels bots et fan perdre l'atenció cap al grup i et passes el que queda de concert esquivant les pells xopes.

    ResponElimina
  4. Cert. Jo he estat a bastants concerts al finals dels quals he acabat amb més suor aliena al cos que no pas pròpia.

    ResponElimina
  5. Markutis: Afortunadament jo he estat sempre més de bars on el màxim que et foten és el fum d'un porro a la cara. I mira, fumes gratis.

    Kashna: Totalment d'acord. Sexe i dutxa ràpida.

    L'illa dels monstres: Quants concerts hauré viscut des de les graderies per evitar el mar de suor...

    Nabokoix: Fills de puta és poc. Fills de la gran puta també es queda curt.

    Valero Sanmartí: I l'angoixa fins arribar a casa i fotre's una dutxa no la treu ningú, eh? Que cremaries tota la roba que portes.

    ResponElimina
  6. Sé de gent que en aquests contactes hi troba un element d'excitació sexual. A la discoteca METRO els homes suats i de cuir, amb eixa barreja d'aromes, triomfen molt.

    Sí, hi ha gent per tot.

    ResponElimina
  7. No sé pas què és pitjor, que t'enganxin la suor en un concert, o que te clavin les puntxes de la xupa...

    ResponElimina
  8. Estic d'acord amb això dels concerts. Quin fàstic. Als concerts, les entrades s'haurien de classificar per "seca", "lleugerament suada", "suor extrema" i "grada camacho".

    ResponElimina
  9. On no he pogut soportar mai als paios sense samarreta és als partit de básquest de carrer... Directament els dic que es posen la samarreta o passo de jugar. Com pots defensar a un paio que t´està refregant la seva esquena suada a la cara?

    ResponElimina
  10. C.E.T.I.N.A. m'he sentit molt identificat amb el seu comentari.

    ResponElimina
  11. Josep: Això, amic meu, té un nom: sudorofília. Trobareu tractats especialitzats sobre aquest tema. Jo, no obstant, em decanto més per la sudorofòbia.

    iaiapunkarra: Entre arribar a casa amb el cos ple de blaus o amb la llengua amb gust a aixella aliena, prefereixo la primera opció, creieu-me.

    Modgi: Això o muntar un sistema permanent de dutxes a platea.

    CETINA i Markutis: Un partit de bàsquet contra gent sense samareta és una de les sublimacions del fàstic. A no ser, és clar, que sigui contra un equip femení (de bon veure, és clar). No obstant, les ppossiblitats de viure aquesta experiència enfront de la primera ve a ser d'un 1.000.000.000 contra 1.

    ResponElimina
  12. Jo em referia, a gent no suada. Per exemple, el noi que t'atén al banc o a La Caixa. Sense samarreta i sense pantalons. Així mentre fem cua, ens ho passaríem millor, senyor Llufa.
    Gent suada, noooooo!
    Una cosa, per què posa lo de posar les paraules rares? si el seu blog ja és bastant passadet!, jajaaja

    ResponElimina
  13. HelenaMalauradament, tota aquesta gent que cita acabaria el dia suada i refregant la seva esquena humida contra algun braç innocent.

    Passadet? Què vol dir passadet? Si algun adjectiu defineix aquest blog és empíric.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails