dimecres, 27 de maig del 2009

Dones rares


No es pot ser educat.

Cada cop entenc menys les dones que veuen qualsevol actitud d'amabilitat masculina com una agressió dels homes destinada, com a mínim, a destruir el gènere femení.

M'explicaré amb dues anèctodes que he viscut aquests darrers quinze dies:

Anècdota 1: al bar

1. A la porta d'un bar coincideixo amb una dona. La típica situació en què tots dos aneu a obrir la porta a la vegada. Tot educadament, obro la porto i la deixo passar. La seva reacció és:

«Perdona, però ja em puc obrir la porta soleta, encara que sigui una dona».


Anècdota 2: a l'oficina

2. Una companya de feina amb qui no tinc massa confiança, tot s'ha de dir, es presenta a l'oficina amb una minifaldilla tamany cinturó i amb un escot prominent. S'apropa cap a mi a fer-me una consulta i no em puc estar de dir-li: «Noia, avui estàs espectacular, no t'estranyi si veus com se'ns cau la bava a tots».

Resposta: «Ets un puto masclista».


La meva reacció

En el primer cas, vaig optar per passar jo primer i tancar la porta del bar en els seus putos morros. En el segon cas, cremat ja pel primer, vaig optar per dir-li: «Si no et vestissis com una guarra, no t'hauries de sentir aquestes coses».

Vosaltres com haguéssiu reaccionat?

En tot cas, que se'n vagin a cagar les filles de puta.

PS: No cal dir que en la segona anècdota vaig rebre el suport de les altres dones de l'oficina. Una d'elles, una madureta força interessant i molt «catxonda», a més em va dir: «A mi em pots dir aquestes coses sempre que vulguis».

15 comentaris:

  1. Hostiaputa quina ràbia, tu!

    Aquesta gent que no és conseqüent amb el que fa, mereixen que vinguin a combregar amb mi. És a dir: fotre'ls una hòstia a la boca.

    Tu, fleuma, si et vesteixes provocativa cap la possibilitat de que algú et piropegi. Si no t'agrada que et piropegin, no et disfressis de puta. I no em diguis allò de: "jo no em vesteixo perquè em mirin, si no per estar còmoda", perquè si fos veritat, aniries amb pijama del Winnie The Poohtas.
    Jo, si no vull sentir-me comentaris sobre lo freaky que sóc, no em ficaré una samarreta dels Power Rangers. És lògic.

    Què cony els passa a algunes dones? Volen igualtat i es tornen subnormals.

    ResponElimina
  2. La primera: a vegades son tan cregudes i egocèntriques que no s'adonen de que les tractes amb educació, COM A TOTHOM.
    La segona: el més indignant és sentir que es posen guapes per sentir-se guapes elles, no perquè les mirin. Va, que les bombin!

    ResponElimina
  3. De gilipolles desagraïts abunden dels dos sexes, però sobretot del femení.

    de vegades em fa vergonya compartir gènere amb certs especíments.

    La de la porta, que li piqui un pollo, però la segons està clar que si et poses una minifaldilla és precisament per que vols que et mirin. Sigues conseqüent, imbècil.

    ResponElimina
  4. paraula de comprovació: MORIN.


    No cal dir res més.

    ResponElimina
  5. La primera, una malfollada amb sobredosi de porqueyolovalguisme.

    La segona, senzillament una puta. I punt.

    (la conclosió del "totes putes" no queda gaire bé que la digui jo, oi?)

    ResponElimina
  6. La primera: li hauries d'haver atrapat el clítoris entre les frontisses de la porta.
    La segona: li vas fer el favor de la vida dient-li lo guapa que estava. Algú li hauria de fer un altre favor i trepanar-li el cervell o el que sigui el que li rellena el crani.

    Has tingut mala sort, noi. A mi no em sembla que em menystinguin quan m'aguanten la porta o quan em diuen que estic guapa.

    ResponElimina
  7. Anava a respondre el mateix que la seva reacció. Com ja se sap respondre a sí mateix, només afegiré: són totes unes putes.

    ResponElimina
  8. Segur que la pàmfila que el va acusar de masclista es va somriure al donar-li l'esquena, la molt guarra. O això, o la polla que volia calentar no era la seva.

    Jo també me n'he trobat alguna que es prèn com una ofensa que tinguis interès sexual en ella. Ni que la seva xona fos un temple, collons!

    ResponElimina
  9. Noi, quin parell de dones rares. Et devies trobar una maleducada i una guarra, perquè a mi no em fa res que m'aguantin la porta i em deixin passar, digue'm antiga però m'agrada aquest gest, i no vol dir que em consideri o em considerin més apte o menys apte per a altres coses.
    I la de la faldilla cinturó, dir-li que si no vol pols no vagi a l'era. Acció-reacció, quan em poso un escot o una faldilla curta, ja sé on em miraran. Ho sé jo i ho sabem totes.

    ResponElimina
  10. Tant que m'agrada a mi que tinguin detalls i que em piropegin... Sobretot això que em tirin floretes. Vull dir que conec moltes ties que els molesta (o això diuen) que els diguin coses els tios pel carrer. Doncs miri, a mi les poques vegades que m'han dit algo m'he sentit la reina. No deixi de dir-li a cap dona que està guapa/bona, perquè la majoria li agrairan i es setiran molt afalagades.

    Que mal repartit està el món joder!

    ResponElimina
  11. El feminisme és només un desordre de la personalitat, com el masclisme

    ResponElimina
  12. La primera opció jo també li hagués fotut la porta als morros i la segona penso que en el fons li va encantar que li diguessis que estava guapa i li va sortir el tiro per la culata

    ResponElimina
  13. Per cert, tens un blog la mar de divertit. M'he fet un "panxon" de riure amb els teus post.
    Enhorabona!
    T'aniré seguint...

    ResponElimina
  14. Hi ha molta meretriu mala pècora que campen per aquests móns de déu amb una hipocresia que clama el cel. Perquè si ets tu el que la piropeja resulta que ets un masclista acosador de merda, però si és (i permeti'm que dubti de les proporcions apol·línies del seu cos, Sr.Llufa) el ros de 1'90 que la torna boja se li fa la vulva aigua.

    La diferència entre acosament i seducció no és l'acte, sino el subjecte.

    Jo trobo que va reaccionar molt bé amb aquesta truja infecta. A la de la porta jo li hagués dit: "Perdó, no sabia que fossis lesbiana"

    ResponElimina
  15. Òstres! em despisto uns dies i em satureu la bústia de respostes!

    Gràcies pels vostres missatges de suport i comprensió. Us volia respondre a tots un a un, però des que el metge em va trobar un òs a l'esquena, no puc fer massa esforços.

    PS: Sr. Modgi, sapigueu que tinc un cos Danone, és a dir, que semblo un pot de iogurt.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails