dilluns, 4 de maig del 2009

Llibres de l'Odisfera

Avui, l'apassionant i mai no prou valorat bloc Aneu a cagar enceta un nou camí didàctic; un viarany d'intel·lectualitat mal entesa amb l'objectiu de formar als petits saltamartins que habiteu aquesta nostra odisfera i donar-vos la base de coneixement necessària per cagar-vos amb tot de forma més fonamentada.

Ja n'hi ha prou de passar-se la vida davant l'ordinador furgant-vos el nas i enganxant-vos les burilles a l'aixella; de passar-se tot lo dia mirant recopilacions de vídeos de gossos fent el ximple o de caigudes i relliscades accidentals al jutub; i de passar-vos les jornades masturbant-vos com psicòpates amb les fotos barbara-rey-nude.com i lorenzo-lamas-on-the-bed.com...

Llegiu, maleïts, llegiu!

Enceto doncs aquesta nova secció que molt bé es podria titular «Llibres de l'Odisfera», però que també es podria titular «Llibres que llegeixo perquè em surt de la punta de la fava» i tindria la mateixa manca de sentit. L'objectiu, acabar construïnt una petitat biblioteca de llibres prescindibles, però altament recomanables.

Dos avisos per a navegants:

1. No, no n'han fet pel·lícula.
2. No, no es poden descarregar d'internet.
3. No penso publicar ni sinòpsis ni sinapsis, jutgeu-los vosaltres mateixos.

Llibre número 1


La conxorxa dels ximples
John Kennedy Toole
Ed. Columna
En castellà: La conjura de los necios. Editorial Anagrama

Llibre número 2


El Otoño en Pekin
Boris Vian
Tusquets Editores

6 comentaris:

  1. Sóc fan il·limitat de la conxorxa dels ximples. Posarem l'altre en cua.

    ResponElimina
  2. Els dos m'encanten, però sóc, com Mogdi, fan il·limitada de La conjura de los necios. Es que mire, li confesse que fins que ho he llegit al comentari de dalt no tenia ni la més mínima idea de cóm es deia conjura ni de cóm es deia necio en català.

    Demane disculpes

    (jo parle en valencià però només el parle, mai n'he estudiat gramàtica ni res, el cole era en castellà i les monges et bonegaven quan parlaves valencià)

    ResponElimina
  3. Modgi: No us en penedireu, Otoño en Pekín és una obra que hauria de ser obligatòria a les escoles.

    De passada, apunteu-vos aquesta altra del mestre Vian: Escopiré sobre la vostra tomba, xenofòbia, violència i sexe a parts iguals. Estilísticament i temàtica no té res a veure amb l'anterior i fins i tot és probable que depèn l'edició la trobeu publicada amb el pseudònim Vernon Sullivan.

    Comtessa: He he, per això he posat la nota amb el títol en castellà de l'obra. Per una causa o una altra, molts de nosaltres vam llegir La conjura de los necios.

    Ah, i no us heu de disculpar pas de res. De fet l'assoliment de la perfecció és assumir la nostra imperfecció, cosa que, d'altra banda, tots els que freqüentem aquests paratges ja tenim prou assumit.

    ResponElimina
  4. Òstia... i jo que he intentat acabar "la conxorxa..." varies vegades.. i no hi ha manera... No puc amb ell. I mira que em sap greu perquè és un llibrt amb molts fans.

    Però si que m'han parlat molt bé d'"Escopiré sobre la vostra tomba"!

    ResponElimina
  5. per cert, si feu recerca al google nom del llibre+pdf, potser trobeu els llibres gratis.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails