dimecres, 20 de maig del 2009

iGuarrilles (o Autoretrats 2.0 II)


Una iGuarrilla

Faré un article ràpid, perquè tinc una setmana que no us vull ni explicar, però tampoc no us vull deixar sense les vostres dosis de coses que fan gitar.

El mes passat, en un article titulat Autoretrats 2.0 us parlava d'aquesta generació de guarrilles que publiquen fotos més o menys insinuants a internet.

Com que en aquesta vida tot es pot superar, avui he descobert el què sens dubte és un pas més enllà de l'autoretratisme digital:

Girls with iPhones

Serem capaços de superar-ho? Girls with Netbooks? Girls with Pal Pre? Girls fucked with an iPod Touch?

Actualització 21.05.2009: Ahir llançava l'estúpida pregunta «serem capaços de superar-ho?». Avui, i en menys de 24 hores, n'he obtingut la resposta.

Guys with iPhones

8 comentaris:

  1. On és l'iphone? Ah, sí! D'acord. Internet està en mans de geeks i pajillerus.

    ResponElimina
  2. Per què els hi diu "iGuarrilles" quan vol dir "iGuarrotes"?

    ResponElimina
  3. Eps, un respecte per les ben siliconades!!

    Collons com me la posa...

    ResponElimina
  4. Modgi: Compreu-vos un telèfon de 800 euros, amb connexió a internet, multitàctil, amb 50.000 aplicacions al mercat, amb GPS, la darrera innovació en el camp de la tecnologia mòbil... i què feu? fer-vos fotos davant d'un mirall per ensenyar al món com de puta podeu arribar a ser.

    Lo Gené: Teniu raó, són "iGuarrotes", però també elles tenen dret a una segona oportunitat i per això volia matisar el terme.

    Josep: Fixeu-vos que fins i tot el mòbil està siliconat amb una bonica funda. D'això en dic coherència.

    A tots: Acabo d'actualitzar l'article amb una nova troballa.

    ResponElimina
  5. Això deu ser com un fetitxisme raro. Algún es deu posar més calent mirant l'iPhone que la guarrona que hi ha al darrera. I no m'estranya. Amb tant Badoo, tant votamicuerpo, tant fotolog i tant cibersexe pel messenger els nostres adolescents estan tant acostumats a veure guarres que en dos dies ja tenim aquí la moda americana de la castedat. Com diu Penny Lane a 'Almost Famous': "Nada de sexo! Sólo mamadas".

    ResponElimina
  6. home, això és l'erotisme dels tecnòfils. En sé un que es posa més catxondo amb la revista del mediamarket que amb la Playboy.

    I gràcies per pensar en la quota femenina que el llegeix... Però, de veritat, no calia. El mitjons posats siguin on siguin, tallen molt el rotllo.

    ResponElimina
  7. Hi ha tot un seguit de tecnologia que les sudamericanes no haurien d'haver conegut mai. Així, a tall d'exemple, n'ennumeraré tres:

    - fotografia
    - escots
    - silicona

    ResponElimina
  8. Markutis: Seria una bona iniciativa, la primera web de noies vestides com la sra. Rottenmeier! morbo en estat pur.

    KASHNA: Buf, la revista del mediamarket, no me'n parli... i la del Miró? quines neveres, quins microones!

    Us agraeixo l'agraïment. Però en favor de la paritat, no puc oferir-vos material de major qualitat que el que ofereixo als homes. És el què té la puta igualtat de sexes...

    Valero Sanmartí: Sí senyor. La llista seria infinita! D'entrada caldria afegir-hi també la lycra.

    ResponElimina

Fes la teva caca

Articles relacionats

Related Posts with Thumbnails